Örülnétek ha Márki Zay Péter visszaállítani hogy a kisboltosok is árulhassanak cigit?
Boltban nem vennék, de pl. régen újságárusnál vettem, és az jó volt. Vagy pl. egy kocsmában is sokaknak hasznos lenne, ha kapható lenne.
De ha már változtatni kell, én a nagy kiszereléseket állítanám vissza, mert tiszta szopás, hogy nem tudsz értelmesen megvenni egy havi adagot, mert 167 zacskóra van bontva.
Emellett támogatnám a jövedéki adó teljes eltörlését, és akinek kifogása van ellene, azok számára a dohányzás kötelezővé tételét. Ha az oltást lehet, ezt miért ne lehetne? Ha érintettek lennének, rögtön nem lenne akkora pofájuk...
⛔️ Ez így nem tud működni, hogy kisboltnak lehet, a nagy boltnak nem lehet !
🇪🇺 Az EURÓPAI GAZDASÁGI HIVATAL akkora GIGA BÜNTETÉSSEL sújtaná MAGYARORSZÁGOT (az összes külföldi multi nyomására).
➖➖➖➖➖➖➖ 🇭🇺 HOGY mi összeszarnánk magunkat 🇭🇺 ➖➖➖➖➖➖➖
1️⃣ TESCO
2️⃣ AUCHAN
3️⃣ LIDL
4️⃣ ALDI
5️⃣ SPAR
6️⃣ stb...
❌ MÉGIS, hogy képzelted, azt hogy kisboltok árulhatnak - a nagyok nem ? :D
❌ EURÓPAI UNIÓ ezt nem engedné :D
✅ Ezért jött létre az EURÓPAI GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL, hogy az e fajta intézkedéseket megakadályozza...
⭕️ MÁRKI-ZAY Péter visszaállítaná ?
❌ Az EU nem engedné ! Még CHUCK NORRIS-nak sem !
❎ Az ilyen intézkedést, egyikük se teheti meg !
🚫 JOGILAG KÖTVE VAN A KEZÜK !
Csökken a dohányosok száma?
Hát én nem így tapasztalom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!