Mivel lesz jobb vagy rosszabb ha Márki Zay Péter nyerné a választásokat?
Jó kérdés...
Egy olyan dolognak örülnék, ha MZP megnyerné a választást, és ráadásképpen a kétfarkúak is bejutnának a parlamentbe... és mondjuk ez 2/3-al lenne meg nekik...
"Beengednek minden migránst. AZok meg ezzel felbátorodva útra kelnek. Eldják a közműcégeket és triplája lesz a rezsi. Mondjam még?"
Te minden szart megeszel, amit a fidesz tálal fel?
Én kíváncsiságból belehallgattam kormány oldali tv/rádióba. Kicsit hihetetlennek tartom amit művelnek. Mzp elmondta már egy párszor, hogy 3-4 mp-s anyagokat vágnak ki a monológjaiból, amit aztán kiferdítenek. Na kérem szépen ez 100% így van. Gyakorlatilag megnézem a tv-ben a hülyeséget, amiben Márki mondd valamit 3 mp-ben. Jó hogy nincs összevágva bas*zki szavanként. És ha megnézem a tényleges 1 órás interjút amit a Márki mondd, ÉG ÉS FÖLD A KETTŐ. Gyakorlatilag az ellenkezőjét mondja a TV. Azért a fidesz nem volt hülye, amikor is 12 év alatt baszott mindenre, de a médiát, felvásárlásokat, osztogatásokat azt nyomatta ezerrel.
Tudjátok magyarok: Egy töri tanár véleménye szerint, mi magyarok mindig a rossz helyre állunk.
Egyébként az is 100-szor el lett mondva, hogy nem változna semmi se a családtámogatásokban, se a migráns kérdésekben, se kerítés kérdésben. Ami jó a fideszben (nagyon nem sok), azt megtartanák.
Az ELMŰ-ÉMÁSZON keresztül gyurcsányék alatt, évi 30 milliárd vándorolt ki az EBRD-hez illetve az USA-ba, ez a mai napig îgy ment, ezért csinálták direktbe hogy kiszervezték az említett szolgáltatók alól a szolgáltatást, és kapta meg az MVM, az az Lőrinc.
Szóval igen eladnák a közműcégeket, orbánéknak propaganda fontossàgú érdek lenyomni a közüzemi számlákat, amennyire csak lehet, mèg veszteséget is elviselnek miatta, addig foruèk a férfias feleségével együtt, bizony Amerikai kézbé adnák ezeket a szolgáltatókat.
Hogy jobb lesz-e, nem tudom. De hogy rosszabb nem lesz, az hétszentség!
Igazából lesajnálom, hogy ki fog kormányozni, csak ne kétharmaddal tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!