Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok többsége balra húz,...

A tanárok többsége balra húz, vagy nem?

Figyelt kérdés

Több helyről hallom, hogy igen.A Fidesz szerint is, meg az ellenzék szerint is.

Nekem csak egy tanárom volt, aki nagyon az volt.

Én, a Gyurcsány korszak alatt voltam középiskolás és volt egy üzleti gazdaságtan nevű tárgyunk, na ott a tanár Gyurcsány rajongó volt.Ő elkezdte dicsőíteni, az osztály meg fintorgott, valaki meg be is szólt neki,hogy a Feri ilyen meg olyan.Szívatta is azokat, akik, negatívan nyilatkoztak róla.

Na, de ez csak egy példa.

2022. febr. 22. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen.
2022. febr. 22. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk.
2022. febr. 22. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Ne provokálj, Kérdező!
2022. febr. 22. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Elég csak rájuk nézni.Azok a tekintettek mindent elmondanak.
2022. febr. 22. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kevés tanárom volt az évek alatt, de én soha a büdös életben nem tudtam egyik tanáromról sem, hogy melyik párttal szimpatizál :D

Egy-két esetben volt köztudott hogy az adott tanár kormánypárti-e vagy sem, de többet általában az ő politikai nézetükről sem tudtunk

2022. febr. 22. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Ha a legtöbb tanár balra húz, akkor miért volt olyan kevés sztrájkoló január 31-én?
2022. febr. 22. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Bukjon a Fidesz!
2022. febr. 22. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom a saját tanáraimról, hogy melyik pártra szavaznának, de mivel a jelenlegi hatalom szakmunkás minimálbérért dolgozatja a mesterdilplomás tanárt is, így ha van eszük, akkor baloldaliak. (Nyáron betanított diákmunkával a dulpáját kaptam a kezdő tanár bérének.)

17/F

2022. febr. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!