A tanárok többsége balra húz, vagy nem?
Több helyről hallom, hogy igen.A Fidesz szerint is, meg az ellenzék szerint is.
Nekem csak egy tanárom volt, aki nagyon az volt.
Én, a Gyurcsány korszak alatt voltam középiskolás és volt egy üzleti gazdaságtan nevű tárgyunk, na ott a tanár Gyurcsány rajongó volt.Ő elkezdte dicsőíteni, az osztály meg fintorgott, valaki meg be is szólt neki,hogy a Feri ilyen meg olyan.Szívatta is azokat, akik, negatívan nyilatkoztak róla.
Na, de ez csak egy példa.
Hát nem kevés tanárom volt az évek alatt, de én soha a büdös életben nem tudtam egyik tanáromról sem, hogy melyik párttal szimpatizál :D
Egy-két esetben volt köztudott hogy az adott tanár kormánypárti-e vagy sem, de többet általában az ő politikai nézetükről sem tudtunk
Nem tudom a saját tanáraimról, hogy melyik pártra szavaznának, de mivel a jelenlegi hatalom szakmunkás minimálbérért dolgozatja a mesterdilplomás tanárt is, így ha van eszük, akkor baloldaliak. (Nyáron betanított diákmunkával a dulpáját kaptam a kezdő tanár bérének.)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!