Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy a tanárok...

Miért van az, hogy a tanárok döntő többsége direkt szemétkedik a hallgatókkal?

Figyelt kérdés
Egyetemen, valami iszonyatosan nagy nyomás alá helyezik a hallgatókat és nagyon sok rosszindulatú tanár van a felsőoktatásban! Mi lehet ennek az oka?
2020. nov. 2. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Az, hogy sok helyen nevetségesek az elvárások és legalább ők próbálják kihívás elé állítani a hallgatót.
2020. nov. 2. 23:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Olyanok elé, hogy többen öngyilkosok legyenek?
2020. nov. 2. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem értem, 1-es.
2020. nov. 2. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs jobb.

Rengeteg egyetemi tanár helyére nincs senki. Azért a pénzért egy komoly, tényleg tanárnak való ember sokszor be sem vállalja az egyetemi oktatást. Plusz, ennek köszönhetően nincs felettük semmiféle ellenőrzés. Sok egyetemről azért nem lehet kirúgni a tanárokat, mert egyszerűen nincs a helyükre senki.

#1: Várlak gépészmérnöki szakra egy vizsgára, ahol pofára megy az osztályozás és egész táblázatok pontos számértékeit kell visszaböfögni, amik már évek óta nem aktuálisak és használni sem kell őket élesben. Köszi!

2020. nov. 2. 23:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Én is gépészmérnöki karon vagyok, csak mechatronikát tanulok 😅
2020. nov. 2. 23:56
 6/15 anonim ***** válasza:
2%
"Olyanok elé, hogy többen öngyilkosok legyenek?" Esetleg tudsz valami kutatásrol, statisztikárol ami ezt alátámasztja? Egyébként egyetemre felnött, vagy csaknem felnött hallgatok járnak, akik ha rájönnek, hogy számukra nagyon megterhelö a tanulás, "valami iszonyatosan nagy nyomás" akkor felelösen tudnak váltani! Az "valami iszonyatosan nagy nyomás" eredménye nem nagyon látszik a végzett hallgatok elég nagy részénél.
2020. nov. 3. 00:02
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 ha esetleg egyetemista vagy, elárulnád milyen szakon vagy?
2020. nov. 3. 00:04
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert nem jók abban amit csinálnak, esetleg más gyengeségeik is vannak és az önsajnálatukat a diákokon élik ki.
2020. nov. 3. 00:11
 9/15 anonim ***** válasza:
#5: Melyik város?
2020. nov. 3. 00:14
 10/15 anonim ***** válasza:

A harmadik egyetemen tanulok jelenleg (SZTE-BTK, ELTE-TTK és most külföld) és összességében pozitív tapasztalataim vannak a tanárokkal kapcsolatban. Kisebbségben vannak, akikről rossz véleménnyel vagyok a mai napig, olyat pedig tényleg nagyon keveset tudok megemlíteni, aki direktbe szemét volt velünk.

Az egyik ilyet pont most fogtam ki Hollandiában. De akármekkora szarházi is, a többi 4, aki a félévben tanított messze kompenzál miatta.

2020. nov. 3. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!