Akiknél az előválasztást Dk-s nyerte?
Figyelt kérdés
Tőlük kérdezném, hogy azon kívül hogyha az ember kormváltást szeretne, a Dk-s indulóra szavaz, ezen kívül van-e más szempont is? Úgy értem, az adott helyi Dk-s képviselő helyileg kinél mit tud felmutatni? Mit tett le az asztalra x év alatt helyileg?2022. febr. 22. 12:38
2/8 anonim válasza:
Nálunk csak egy ember indult, az DK-s, aki Fidesz színekben indul, az az előző polgármesterünk, akivel nagyon elégedetlen voltam, és örülök, hogy sikerült leváltani, a mostani polgármester momentumos, sokkal jobban fejlődik a kerület, mint korábban. A fideszes volt polgármesterünkre semmi esetre sem szavaznék. Egyébként a DK-s elég jól együttműködik a jelenlegi polgármesterünkkel, támogatja a pozitív fejlesztéseket. Korábban nem követtem a munkásságát, az előválasztás idején kezdtem követni, hogy ha már nem indul más jelölt, legalább tudjam, mit csinál. A volt polgármesterünkön sokan csak röhögnek, hogy nem tud veszíteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nálunk a Dk-s semmiben sem egyezik meg a fideszes polgmesterrel, nem együttműködő.
2022. febr. 22. 13:07
4/8 anonim válasza:
Az nálatok van, nálunk a volt fideszes polgármester meg nem fejlesztett semmi érdemlegeset a kerületben.
5/8 A kérdező kommentje:
Te Bp-i vagy?
2022. febr. 22. 14:22
6/8 anonim válasza:
Van máshol kerület az országban?
7/8 A kérdező kommentje:
😁 Persze nincs, de lényegében azt akartam kifejezni hogy más a helyzet Bp-n és más videken.
2022. febr. 22. 14:57
8/8 anonim válasza:
Jó, de erre nem tért ki a kérdésed. :-) Egyébként szerintem a volt fideszes polgink vidéken is akkora harácsoló lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!