Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Noár új LMBTQ+ klipje segíti...

Noár új LMBTQ+ klipje segíti az elfogadást? Vagy inkább kontraproduktív?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=sRyJ_cN453I

Szerintem túlságosan is az LMBT-közegtől megszokott közhelyekre épít, ami inkább megnehezíti az elfogadást, nem pedig elősegíti. A harisnyás, tűsarkúba öltözött gyerek pedig mintha már direkt provokáció lenne. A kommentek szinte kizárólag kritikusak.

2022. febr. 19. 16:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Gábor,

Nem attól lesz valaki színművész, mert a Wikipédia azt írja. A Wikipédia az a színvonal, hogy az egyetemen abban másodpercben dobják vissza a dolgozatot, amint Wikipédia-cikkre hivatkozik a szakdolgozó.

#17-nek írt válasza nem nekem szól, de hadd reagáljak rá. Engem is zavar, ha előttem smárolnak, de még mindig szebb látvány egy hetero pár csókja, mint két pasasé, már ne tessék haragudni. Egész egyszerűen a legbelső énünk, a legzsigeribb érzékeink tudják, hogy az nem normális.

2022. febr. 19. 20:40
 22/31 A kérdező kommentje:
Bár megnéztem mégegyszer a klipet, és nem is egy, de legalább 5 nőnek öltözött férfit fedeztem fel... borzalmas.
2022. febr. 19. 20:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki színművész aki kever a PC-én egy dalt? 😮😁
2022. febr. 19. 20:48
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

A sötétség kivilágosítása érdekében:

[link]

A művek, amiben szerepelt:

Film

2011 - Csalfa Karma (sorozat)

2011 - Hacktion (sorozat)

2017 - A Viszkis

2018 - X - A rendszerből törölve

2018-2019 - Tóth János (sorozat)

2019 - Egy másik életben

2019 - Nino bárkája

2019 - Seveled

2017-2020 - A mi kis falunk (sorozat)

2020 - Mellkhatás (sorozat)

2020 - Második kör (rövidfilm)

2021 - Toxikoma

2022 - Hadik

Színház

Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad)

A cseresznyéskert (2010)

A goborló (Erasmus Montanus)

Azaz (2009)

Baal (2009)

Rakott szesz (2010)

Tiszántúli Emanuelle (2010)

Pesti Színház

A hetvenkedő katona

Az álomkommandó

Az ünnep

Túl a Maszat-hegyen

Pécsi Nemzeti Színház

Az álomkommandó

Miskolci Nemzeti Színház

A muzsika hangja

Orlai Produkciós Iroda

Dolcsaja vita

Örkény István Színház

Homburg herceg

Bárka Színház

Pál utcai fiúk

Budapesti Kamaraszínház - Tivoli

Mocorgó

Vígszínház

A lovakat lelövik, ugye?

A padlás

A revizor

A zöld kilences

Gyilkosság a Maxime utcában

Hegedűs a háztetőn

Játék a kastélyban

Jóembert keresünk

Lenni vagy nem lenni

Lumpáciusz Vagabundusz

Makrancos Kata

Othello

Popfesztivál 40

Rómeó és Júlia

2022. febr. 19. 20:50
 25/31 A kérdező kommentje:

T. Szabó Gábor,

miért viszed el a témát? Arra regálj, amit írtak neked és kérdeztek tőled. Leragadtál azon, hogy színnűvész vagy sem a noár, kit érdekel? Nem ez a téma...

2022. febr. 19. 20:52
 26/31 anonim ***** válasza:
18%

Arra próbáltam utalni, hogyha a "homoszexualitás csak a négy fal közé tartozik", akkor ezt miért nem várjuk el és neveljük erre a heteroszexuális kamaszokat is?

A másik dolog pedig az, hogy egy időbe elég sűrűn jártam színházba, ill. moziba. Amit a kamasz tinik műveltek, hogy a különböző intim megmozdulásuktól és hangkifejezésüktől sokszor a filmet vagy előadást sem lehetett rendesen hallani tőlük. Ez a bosszantó ebbe a kettős mércébe.

2022. febr. 19. 20:55
 27/31 anonim ***** válasza:

"ezt miért nem várjuk el és neveljük erre a heteroszexuális kamaszokat is?"

Erre neveljük őket is.

2022. febr. 19. 21:01
 28/31 A kérdező kommentje:

#26 és ki mondja azt a meleg fiataloknak, hogy gyerekek, ne smároljatok a nyílt utcán? Olyat viszont nem egyszer hallottam, sőt nekem is mondták, hogy nem ízléses köztéren csókolózni. Jártam Angliában, ha ott ilyesmit csinálsz a kocsmában, elkezdenek az emberek kiabálni, hogy "get a room"! Akkor biztos vagy benne, hogy ezt csak homoszexuálisoknak nem lehet?

Amúgy tényleg ez a köztéren való smárolás a legnagyobb fájdalmad melegként, mert máskülönben egyenlő vagy és senki hozzád nem szól? Mert akkor annyira órisái csak nem lehet itthon az elnyomás, mint állítjátok.

2022. febr. 19. 21:02
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes, miért csak engem találsz meg és a #23-nak miért nem írsz? Ja, mert őt nem lehet nevesíteni.

Akkor hagy reagáljak. Kamaszkorban erősödik leginkább meg az összes szexuális orientáció, így a transzneműség is. A klipben a homoszexualitás mellett erre utal noÁr. Soha nem mondtam és bizony a homoszexuálisok (melegek, leszbikusok) többsége sem mondja, hogy a pedofília elfogadható és megtűrhető! Sőt! Azt tapasztalom, hogy éppen az LMBT társadalom szólal fel hangosabban a pedofíliával szemben.

2022. febr. 19. 21:19
 30/31 anonim ***** válasza:
22%

Akkor elég gyengén történik az ilyentén való nevelés. Sajnos! De ez nem új keletű dolog.

2022. febr. 19. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!