Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Noár új LMBTQ+ klipje segíti...

Noár új LMBTQ+ klipje segíti az elfogadást? Vagy inkább kontraproduktív?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=sRyJ_cN453I

Szerintem túlságosan is az LMBT-közegtől megszokott közhelyekre épít, ami inkább megnehezíti az elfogadást, nem pedig elősegíti. A harisnyás, tűsarkúba öltözött gyerek pedig mintha már direkt provokáció lenne. A kommentek szinte kizárólag kritikusak.

2022. febr. 19. 16:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%

10

Még a homofób jelzőt is hibásan használják, mert aki kritikával illeti az LMBTQ-t, az nem azért teszi, mert beteges félelmet érez. De még erre sem jöttek rá.

2022. febr. 19. 17:22
 12/31 anonim ***** válasza:
19%

A noÁr Mozgalom alapítója Molnár Áron színművész úr, aki egyébként Dudás Éva koreográfus asszony férje. A színművész úr a klipjében arra a gusztustalan kettős mércére próbálja meg felhívni a figyelmet, ami pl. a magyar társadalomban meg van.

Színművész úr egyébként idén lesz 35 éves, csak annyira gyerek. Bár igaz, hogy hozzám képest (71 múltam novemberben) már-már unokakorosztály.

Harmadrészről tisztázzuk már azt, hogy a pedofília messze nem azonos a pedofíliával. A pedofilok azok, akik érett felnőttként (sokszor nyugdíjasként is) bőven kiskorúak (leginkább 14 éven aluliak) iránt érez szexuális vágyat, amit sokszor erőszakkal próbál kiélni.

Ezzel szemben a homoszexualitás egy ugyanolyan tiszta szexuális vágy, mint a heteroszexualitás. Egyetlen különbséggel, hogy azonos személy iránt érez szexuális és egyéb vágyakat. A kettőt éppen ezért nem kellene összemosni.

2022. febr. 19. 17:42
 13/31 A kérdező kommentje:

Szerintem senki nem állította itt, hogy a pedofília bármilyen szinten következne a homoszexualitásból, nem tudom ezt honnan hoztad most elő.

A klip maga nem tudom milyen kettős mércére hívná fel a figyelmet, éppen arról van szó, hogy olyanok probálják elvárni a társadalomtól az elfogadást, akik eközben a legkevésbé sem tűrnek meg a saját maguk mellett másfajta véleményt. Ez a valódi kettős mérce.

2022. febr. 19. 18:06
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

A színművész úr világosan elmondja, hogy az azért készült a videó klip, hogy szembesítse az embereket azzal, hogy milyen kettős mérce folyik a heteroszexuálisok nyomulása és a homoszexuálisok elnyomása között.

Olvasd végig a válaszokat. A pedofília/homoszexualitás kapcsolata esetében a #2 (ma 16:54) reagáltam.

Attól, hogy homoszexuális vagyok és mindent eltudok fogadni, de azt nem, hogy minket újfent abba a helyzetbe kényszerítenének, mint a tinikoromban ('60-as években)...

2022. febr. 19. 19:57
 15/31 A kérdező kommentje:

Értem, hogy a "művész" úr világosan elmondta, meg azt is, hogy tőle idézel.

Csak én azt mondom (ismételve önmagam), hogy ebben az esetben egyáltalán nem értem, miért ők hivatkoznak kettős mércére, mikor ők azok, akik ezt megvalósítják.

Én meg azt nem tudom elfogadni, hogy a melegek kényszerítsenek engem olyan helyzetbe, hogy a gyerekemet kisfiú helyett mondjuk kislányként kelljen felnevelnem kötelező módon, ahogyan azt már Skóciában megvalósították.

2022. febr. 19. 20:01
 16/31 anonim ***** válasza:
82%

Drága Gábor,

Nem kell önkényesen színművésszé avanzsálni egy kölyköt csak azért, mert az ön sebét nyalogatja. Messze áll ő még attól, hogy színművész legyen.

Másrészt a heteroszexuálisok nem nyomulnak. Ez csak az Önök áldozati pózából tűnik nyomulásnak, szimplán azért, mert a heterok vannak többségben. Ennyire egyszerű.

Azt kellene belátni, hogy irtózatosan kontraproduktív, amit művelnek az ilyenek tartalmakkal. Nagyon sok már, és nagyon visszataszító.

2022. febr. 19. 20:06
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

14

Konkrétan mit értesz nyomulás alatt heteroszexuális részről? Tényleg érdekel, mert elképzelni sem tudom.

Ha te elfogadsz mident, akkor fogadd el, hogy sokan nem értenek egyet az LMBTQ tevékenységével. De ha ezt csak elfogadni lehet, és kritizálni nem, akkor komoly gondok vannak a szabad gondolkodás fogalmáról toleránsék oldalán.

2022. febr. 19. 20:15
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt a válasz, hogy miért írom, hogy színművész úr.

Az, amit nap, mint nap látható a nyílt utcán, főleg a hetero tinédzserektől. Ahogy nyalják, falják egymást. Ha ugyanezt kortól függetlenül egy azonos nemű pár csinálná, akkor min. szóbeli megjegyzéseket kapnának.

Te meg azt értsd meg, hogy a homoszexualitás ugyanúgy kamaszkorban véglegesül. Amíg a heteroszexuális normatív nevelés miatt ők kapnak segítséget iskolába, addig a homoszexuálisok semmit, csak megbélyegzést, lenézést kap vagy titkolózásba, elrejtőzésbe menekül.

Lehet ezeket tagadni, de ettől függetlenül sajnos igazak.

2022. febr. 19. 20:30
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

17

Azért, mert alapjáraton az ember heteroszexuális, tehát az ellentétes nemhez vonzódik. Ezért van az, hogyha meglátok két férfit smárolni, annyira taszít a látvány, hogy szó szerint hányingerem lesz. Ez egy természetes reakció a látottakra, amivel semmi baj nincs.

Nekem nincs mit megértenem. Neked kell megérteni, hogy az LMBTQ-val szemben bárki élhet normális kritikával. Ezt el kell fogadnod.

2022. febr. 19. 20:33
 20/31 A kérdező kommentje:

És miben segíti a homoszexuális fiatalokat az, hogy tűsarkúban vonaglik a klipben srác? Miért kell ezt is normalizálni a homoszreualitás mellett, ami szintén nem az, csupán valami olyasmi, amivel tanácsosabb megbékélni, mert megváltoztatni nem lehet? Gondolom, nem lesz valami normális attól, mert nincs rá befolyásunk, vagy akkor a pedofília is az?

Az a baj, nem hogy te egyáltalán nem látod azt, hogy merre megy a mozgalmad, hogy milyen degenerált marhaságokat próbáltok elfogadtatni, hogy lassan más azt is kötelező lesz normálisnak kezelni, hogy valaki úznek, kutyának vagy sárkánynak hiszi magát.

Tényleg ez a jó és követendő példa a gyereknek. Akár tetszik akár nem, soha nem lesz normális az, hogy két azonos nemű az utcán smárol, de elmondom neked, hogy attól is sokan rosszul vannak, ha heteró párok teszik ugyanezt.

Viszont mindneki azt csinál a négy fal között amit csak akar, és ezt kellene megbecsülni, mert ezt jelenti az egyenlőség. Nem azt, hogy a saját kifordult ízlésvilágodat megpróbálod rátolni a közös társadalmi értékrendre.

2022. febr. 19. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!