Noár új LMBTQ+ klipje segíti az elfogadást? Vagy inkább kontraproduktív?
https://www.youtube.com/watch?v=sRyJ_cN453I
Szerintem túlságosan is az LMBT-közegtől megszokott közhelyekre épít, ami inkább megnehezíti az elfogadást, nem pedig elősegíti. A harisnyás, tűsarkúba öltözött gyerek pedig mintha már direkt provokáció lenne. A kommentek szinte kizárólag kritikusak.
"A harisnyás, tűsarkúba öltözött gyerek"
Aki egy felnőtt férfi, ezt azért odaírhattad volna, mert így eléggé ferdítés a kérdés, már-már provokáció.
Ez a "szeressük egymást" szlogen még az LMBTQ táboron belül sem működik. Ők is tele vannak előítéletekkel és gyűlölettel. De azért másoktól elvárják, ami nekik sem megy.
A klipben volt pár arc, akikről azt sem tudtam eldönteni, hogy milyen neműek. Persze ha lefiúzom, vagy lánynak nézem az egyiket, egyből felháborodik, leoszt a francba és megsértődik..."a szeretet eljön érted"....khömm...aham...
Meg ezek a közhelyes kérdések...mit csinálnál ha a gyereked meleg lenne? Már rengetegszer leírtam, hogy felőlem lehet, ezért nem tagadom ki, ugyan úgy szeretem, de ha olyan tahón viselkedik, mint egyes Pride résztvevők, akkor nyakonverem. Ne ők legyenek a követendő példa. Vannak melegek akik a tevékenységükkel értéket képviselnek, legyenek ők a példaképe, de ez viszont a Pride résztvevőinek többségére nem igaz.
Összegezve a dal egy olyan valóságot szeretne, ami nem csak itt, de sehol a világon nem működik, még heterok között sem.
Kedves Mások! Ti elfogadást kértek, de el tudjátok ti is fogadni a másságot?
Meleg szeretettel küldöm minden LMBTQ-s entitásnak https://www.youtube.com/watch?v=qii15cvZX70
Ezzel teljesen egyetértek.
Valahogy nem értik meg, hogy ma már senkinek nem a homoszexualitással van baja, hanem az ahhoz tartozó magatartással, legalább amit az LMBTQ-k tolnak. Ezért egyáltalán nem áll meg az a butuska kérdés, hogy mit tennék, ha meleg lenne a gyerekem. Nyilván elfogadnám és szeretném őt tovább, de elcsapnám a háztól, ha tűsarkúban jönne haza - nem azért, mert meleg, hanem mert abnormális viselkedés.
Ez a nagy túltengő szeretet-kultusz is egy képmutatás, mert pont azok beszélnek erről, akik közben azonnal lehomofóboznak, ha netéán kritikával mered illetni a csodálatos melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!