Márki-Zay Péter egy magányos harcos, nem pedig az ellenzék vezére?
#1-nek:
Jól emlékszem, hogy MZP szólította fel Gyurcsányt hogy ne kampányoljon?
Javíts ki ha tévednék.
Már akkor meg mondtam, hogy kivégezte saját magát a marhája. Csak az következik be most, amit előre tudni lehetett. Az összefogás legnagyobb erejú pártját "kapcsolta ki" a baromarcú.
#3: A 3 romába belementek, a lista első 5 helyezettjébe is, a programban is sokat engedtek, ahogy MZP is. Szerintem épp ez szép az egészben, hogy végre láthatjuk, hogy így is lehet, kompromisszumokkal és párbeszéddel.
A kérdésre válaszolva, az előválasztás után nekem is úgy tűnt, hogy ő viszi a hátán az egészet. Mostanra viszont mintha kezdenék összeszedni magukat a pártok is, illetve az egység is szorosabb lett. Remélem, hogy megmarad ez az irány és nem lesz gond.
#2!
Döntsd már el, hogy a DK egy személyi kultuszra épülő, diktatórikus párt vagy az ellenkezője! Eddig az ellenkezőjét állítodtat, most meg azt mondod, hogy DK = Gyurcsány.
MZP Gyurcsánynak mondta, hogy ne kampányoljon, mert hitt a saját messiás létében. Gyurcsány megtehette volna, hogy tényleg csöndben marad, de a pártja aktívan részt vesz a kapmányban. De csak annyi történt, hogy kiutalta a gyámjait is folyamtosan haikukat posztol.
Tehát a DK semmit sem tesz, Gyurcsány viszont MZP függetlenül posztolgat.
#5-nek:
Én párttagként beszélek.
DK=Gyurcsány.
Azért, mert a pártelnök személyét a DK TELJES TAGSÁGA választja, tbbségi szavazattal. Tehát 50+ százalékkal. Gyurcsányt utoljára 98%-al választották újra.
#6-nak:
Pont ez a lényeg.
A DK párttagságán belül teljes lojalitás uralkodik. Ha bárki más akarna indulni Gyurcsánnyal szemben, ahhoz előtte szimpatizánsokat kellene szereznie, hiszen a tagság nagyjából elégedett fletó irányvonalával. És pontosan ez okozná a kudarcát.
Ismét #6-nak:
Lényegében a DK egy qrva nagy Gyurcsány-fan tábor. XD
#8!
Tehát úgy is mondhatjuk, hogy ha valaki el akarna indulni Fletó ellen, akkor kivágnák, mint macskát sz@rni.
Szigorúan a demokrácia jegyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!