Ha MZP még belehúz megfordíthatja a választásokat?
Most is ő áll nyerésre szerintem. Legalábbis én még csak Fideszes statisztikákból hallottam, hogy a Fidesz áll nyerésre.
Az öntömjénezés mindig is a Fidesz eszköze volt. Aztán, hogy mi a valóság a hamis statisztikák között, nem tudjuk. De Origo-s felmérésekből kiindulni bárgyúság.
Ennél jobban nem tudom hogyan húzhatna bele most komolyan.
Az előválasztas utan kb kiderült hogy nem álltak be mögé a partok rendesen max fotóra.
Azota full egyeedül nyomja a pali mindent beleadva.
Szerintem jelenleg is vezet, van egy olyan érzésem. Azért az emberek nem hülyék, aki meghallgatja és nem teljesen elfogult, azt szerintem képes meggyőzni.
#3: Ez igaz, bár jelenleg mintha kezdenék összeszedni magukat a pártok is, az egységet és az MZP melletti kiállásukat is stabilabbnak érzem. Reméljük marad ez a irány és nem lesz gond.
Lehet, de ha több szavazatot is kap, mint Orbánék, az még nem garancia a sikerre.
A körzethatárok miatt 2-3 százalékponttal több szavazat kell neki ugyanannyi parlamenti mandátumhoz.
Ott vannak még a külföldi szavazatok, melyek nagyobb részt a Fideszt erősíthetik.
Az sem kizárt, hogy a baloldali összefogás több mandátumot szerez, mint a Fidesz-KDNP, de nem tudnak kormányt alakítani, mivel nem szereznek parlamenti többséget.
MZP lesz a befutó áprilisban!
Sieg heil MZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!