Csak én nem tudok MZP legújabb viccél röhögni, miszerint jobb vaknak lenni mint négernek?
2022. febr. 18. 05:47
11/21 anonim válasza:
* Jaj, bocs, ezt a 8-asnak akartam én a vagyok a 7-es. De lehet, hogy én vagyok MZP, mert már megint tévesztettem.
12/21 anonim válasza:
Ugye ez most valami vicc?
Én legalább felvállalom, nem úgy mint te, hogy rasszista vagyok.
13/21 anonim válasza:
#12 Kifejezetten undorodtam egész életemben a rasszistáktól. Pedig nem vagyok cigány, zsidó származású is csak negyedrészben, de azt is csak 50 éves korom után tudtam meg.
15/21 anonim válasza:
Senki nem értette a viccet, vagy tényleg ennyire snowflake mindenki? A vicc lényege, hogy ezt a legenda szerint Stevie Wonder mondta, aki VAK ÉS NÉGER is.
Amikor azt mondja legalább nem néger, akkor az azért poénos mert a vakága miatt nem látja, hogy márpedig az...
Legliberalisabb ember vagyok de nemar, hogy egy ilyenen ne lehessen nevetni, hova jutottunk.
16/21 anonim válasza:
Szerintem jó vicc, de egy politikusnak azonnal vissza kéne vonulnia a közélettől, ha nyilvánosan ilyet mond. Bizonyos pozíciókban nem engedheti meg magának az ember, hogy fogyatékossággal és rasszizmussal poénkodjon.
17/21 anonim válasza:
Mzp valójában egy rasszista. Most kezd lehullani róla a lepel.
18/21 A kérdező kommentje:
15 igazad van. Ezzel a viccel azt mondja, hogy jobb hogy a fogyatékossága, vaksága eltakarja hogy ő szinesbőrű. Vagy hogy a vakságát kevésbé szégyenli mit hogy néger..... Ez ennek a viccnek az értelme...
2022. febr. 19. 13:12
19/21 anonim válasza:
Márki zayra nem szavazok, fideszre mert ők nem törlik el a rezsicsökkentést
78
gizi néni
20/21 anonim válasza:
#19 Annyira vicces voltál, hogy el sem tudod képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!