Roncstársadalom vagyunk?
"
Nézzük csak hány drogos, alkoholista és láncdohányos ember él itten, meg hány ifjú issza az energiaitalokat 12 évesen?
meg hány work alkoholic ember van aki teljesen beletörődik ha 48 órát dolgozik a héten, ahelyett, hogy 4 napos munkahétért ugyanennyi pénzért elvért küzdene?"
Alkoholistát levonva, mindenben kevesebb, mint nyugaton.
Nem tudom, hogy a fent említett 2 ember mire használja a roncstársadalom szót, de nem hiszem, hogy a drogosok (amik egy külön témát megérnének) lesz a mérvadó ebben. Sokkal inkább azért nevezném ezt annak, mert egyesek szerint egy felszívott csík kokain, vagy elszívott füves cigi miatt leszek én roncs. Mindeközben az egészségügy odáig nem jutott el, hogy 2022-ben, a szerhasználat egyik jelentős táptalaja legyen kezelhető, mondjuk egy ADHD, nyugati szinvonalon. Felmegyek facebookra, és megmondják az emberek, hogy, ha depressziós vagyok, akkor szar vagyok. Tini gyerekek nevetnek ki külföldi lányokat, mert öngyilkosok lettek. Na, ha valami miatt roncs ez a társadalom, hát ezért. Szarban vagyunk, és egymásra mutogatunk, hogy "ki van nagyobb szarban". Szociális érzéktelenség van jelen, ami azért vicces, mert mindannyian nagy szarban vagyunk.
Nah, az ilyen magasztos címkék sem kellenek. Nemzeti érzelmű anyámtyúkja
Nem baszki, nem kell semmi ilyen szarság, EMBERSÉG kellene, ha létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!