Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Roncstársadalom vagyunk?

Roncstársadalom vagyunk?

Figyelt kérdés
Bogár Lászlótól hallottam először ezt a kifejezéset, de Puzsér Róbert is előszeretettel használja. Nagyjából mekkora hányadát teszik a társadalomnak az úgynevezett roncs emberek?

2022. febr. 17. 23:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
MZP megmodta gombak vagytok, vagy aberaltak, vagy perverzek, vagy fogyatekosok, vagy vak negerek :)))
2022. febr. 17. 23:53
 12/27 anonim válasza:
0%
Puzsérnál nagyobb roncs nem is kell.
2022. febr. 18. 00:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"

Nézzük csak hány drogos, alkoholista és láncdohányos ember él itten, meg hány ifjú issza az energiaitalokat 12 évesen?

meg hány work alkoholic ember van aki teljesen beletörődik ha 48 órát dolgozik a héten, ahelyett, hogy 4 napos munkahétért ugyanennyi pénzért elvért küzdene?"

Alkoholistát levonva, mindenben kevesebb, mint nyugaton.

Nem tudom, hogy a fent említett 2 ember mire használja a roncstársadalom szót, de nem hiszem, hogy a drogosok (amik egy külön témát megérnének) lesz a mérvadó ebben. Sokkal inkább azért nevezném ezt annak, mert egyesek szerint egy felszívott csík kokain, vagy elszívott füves cigi miatt leszek én roncs. Mindeközben az egészségügy odáig nem jutott el, hogy 2022-ben, a szerhasználat egyik jelentős táptalaja legyen kezelhető, mondjuk egy ADHD, nyugati szinvonalon. Felmegyek facebookra, és megmondják az emberek, hogy, ha depressziós vagyok, akkor szar vagyok. Tini gyerekek nevetnek ki külföldi lányokat, mert öngyilkosok lettek. Na, ha valami miatt roncs ez a társadalom, hát ezért. Szarban vagyunk, és egymásra mutogatunk, hogy "ki van nagyobb szarban". Szociális érzéktelenség van jelen, ami azért vicces, mert mindannyian nagy szarban vagyunk.

2022. febr. 18. 01:38
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Ez nemigaz! Nálunk a legjobb közpénznek lenni!
2022. febr. 18. 05:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt érzem, hogy igen. Az emberek érzéketlenek és durvák egymással.
2022. febr. 18. 05:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan az.
2022. febr. 18. 07:58
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
70%.
2022. febr. 18. 08:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen igen. Mindaddig, amíg nem érdeke az egyénnek az adott probléma nem csak leszarja, de konkrétan örül neki, hogy a másiknak rosszabb lesz az élete. Az átlag ember nem akar felelősséget vállalni a saját tette és mondandója miatt, ezért nincs is saját véleménye, csak azt böfögi vissza amit a számára szimpatikus párt mond. Az alkoholizmus teljesen elfogadott magyar sajátosság. A dohányzási és közlekedési szabályokat még a rendfenntartók sem tartják be. A társadalom többsége egyszerűen belenyugszik, hogy fizeti a TB-t, aztán elmegy magánorvoshoz. Ugyanúgy fejleszegve megy be a gyárba dolgozni és az a legfontosabb dolga, hogy ne őt vegye elő a szolgálatban lévő kisfönök. Nagyon nagyon sok jel mutat arra, hogy a társadalmunk szétesett és az egykori összetartó magyar nép már csak roncsa önmagának.
2022. febr. 18. 10:09
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem magunkat akarom kárhoztatni ezért, de ideje lenne már felébredni. Sajnos 500 év birodalmi elnyomás megtette hatását. A Kádári megtorlásokkal bezárólag a nemzeti érzelmű vezető réteg megsemmisült. Már csak kollaboránsok maradtak.
2022. febr. 18. 12:26
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Nah, az ilyen magasztos címkék sem kellenek. Nemzeti érzelmű anyámtyúkja

Nem baszki, nem kell semmi ilyen szarság, EMBERSÉG kellene, ha létezik.

2022. febr. 18. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!