Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen szélsőségesek a...

Miért ilyen szélsőségesek a fidesz fanok? Milyen pszickés elváltozás okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Mi történik orvosilag egy olyan emberrel aki elötte teljesen racionális volt,hogy elvakult fideszes legyen? Pszihiáterek véleményét is szivesen venném. Idősebbek azt mondják,olyan ez mint régen voltak a véres szájú kommunisták,ávósok,azok is teljesen fanatikusak voltak a rendszerrel szemben,még öltek is ha kellett. Ismétli magát a történelem?
2022. febr. 17. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:

2006 nem ismétlődik meg mert Orsós emberei maga ellen nem mennek ki bontani. Ha Ferinek lettek volna erre emberei akkor már kint lennének de ezek szerint nincsenek.

---A magyar nem olyan szolgalelkű nép mint azt hiszitek.---

Ha nem lenne az akkor Orsósék már a levesbe lennének,türitek a sok lopást.

---békemeneten erőt felmutatnia. ---

Igen felmutatták felhozták buszokkal a birkamenet résztvevőit. Ismerősőmnek is kellett jönnie megmondta a polgármester ha nem jön urgik a közmunkája,sajnos borsodban csak az van,igy jött vonulgatni. Ébredj már fel!

2022. febr. 17. 17:05
 62/83 A kérdező kommentje:

60 as Te mindent elhiszel amit a TV-be hallasz?

Ha egyszer mutatták és a tört magyarsággal beszélő ukránok is nyilatkoztak hogy nekik jó ez a lehetőség Orbánra szavaznak mert ad nekik innen nyugdijat stb pénzeket,amit látssz azt hidd el.

2022. febr. 17. 17:07
 63/83 A kérdező kommentje:
58as pont ezt irtam le.
2022. febr. 17. 17:08
 64/83 anonim ***** válasza:
50%

"Hagyjad már magad. Amikor szabolcsi kisfalvak házaiba 30-40 ember van bejelentve az mégis mi?"

Forrás? Hiába kerestem rá nem találtam olyan cikket ami bizonyítaná hogy 40-50 ember van bejelentve a szabolcsi kisflavalba. Tudod sokan dolgoznak a külhoniak közül Magyarországon így érthető ha egy lakást vagy házat többen bérelnek.

"békemenettel meg ne gyere, mert a nagyrészüket a covid hullám előszele folyamán az akkor már rekordokat döntő Romániából, meg Ukrajnából buszoztatták be"

Ugyanúgy ahogy a melegfelvonuláson is részt vettek Nyugat Európai állampolgárok. Őket is odabuszoztattak vagy lefizették volna?

Igen több buszjárat is indult a békemenetre a külhoni magyar településekről. Aki akart az részt vehetett.

2022. febr. 17. 17:11
 65/83 A kérdező kommentje:
64-es olyan vagy mint egy haverom akit a felesége megcsal fűvel fával már mindenki mondta neki. Ő erre azt mondja ő még soha nem látta, az ő felesége becsületes nő mert ezt ő mondta,na te ilyet bigott vagy,bocs.
2022. febr. 17. 17:14
 66/83 A kérdező kommentje:
Ha valaki a fejét homokba dugja akkor van ez. :-( Mi disznót se ölünk nem vagyunk mi gyilkosok a malac ugrik a késbe.
2022. febr. 17. 17:15
 67/83 anonim ***** válasza:

"2006 nem ismétlődik meg mert Orsós emberei maga ellen nem mennek ki bontani. Ha Ferinek lettek volna erre emberei akkor már kint lennének de ezek szerint nincsenek."

Azt a DK pártközpontban hallottad hogy Orbán emberei bontották a rendet 2006-ban? Sajnos eléggé félreinfomáltak. Gyurcsány pedig ott tartunk hogy hiába hoz külföldi állampolgárokat tüntetni meg sétálni a melegfelvonulásra nem tud forradalmat csinálni.

"Ha nem lenne az akkor Orsósék már a levesbe lennének,türitek a sok lopást."

Veleéig korrupt Gyurcsánynak azért fényesre nyaljátok a fenekét.

"Igen felmutatták felhozták buszokkal a birkamenet résztvevőit. Ismerősőmnek is kellett jönnie megmondta a polgármester ha nem jön urgik a közmunkája,sajnos borsodban csak az van,igy jött vonulgatni. Ébredj már fel!"

Jajj mert a melegfelvonuláson mindenki magyarul beszélt

2022. febr. 17. 17:20
 68/83 anonim ***** válasza:
65. Ezzel az erővel el kellene hinném azt is, hogy látták a jetit azt is sokan mondták.
2022. febr. 17. 17:24
 69/83 anonim ***** válasza:
60%

Keress rá voksturizmus néven. Amúgy meg számtalan cikk, riportanyag foglalkozott a témával, de nem fogok semmit sem linkelni, mert úgy sem fogod megnézni. Amúgy még annyit mondok, hogy én itt élek Szabolcsban, és hallok ezt azt a bejentett ukránokról tévé meg 444 nélkül is.

A melegfelvonulás meg ki a f@szt érdekel? Én teljesen leszarom, hogy a melegek vonulgatnak, de a békemenet se érdekel, hadd vonuljon, aki akar, mit bánom én, csak nagyon reprezentatív dolognak nem tartom a békemenetet.

2022. febr. 17. 17:35
 70/83 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sor konteó amiről én is hallottam, hogy például Orbán orosz hackerek segítségével csalta el a választásokat. Közben a rendszer simán lefagyott. A többi konteónak sincs nagyobb valóságalapja, ez mutatja azt is hogy nem gyakran teszik meg ezek a konteó terjesztők a szükséges lépéseket. Közmunkásokat és külhoni magyarokat buszoztatása pedig nem bűncselekmény mert a szavazás anonim, nem tudják leellenőrizni hogy ki szavazott kire. Tudom a külhoni magyarok ősbűne hogy a Fideszre szavaznak ahogyan az is, hogy Magyarországon dolgoznak így 4-5 ember bérel egy lakást vagy házat. Nem tudom mi ebbe a probléma mintha nyugaton nem lenne olyan hogy a magyar vendégmunkások többen bérelnek egy kis szobát.
2022. febr. 17. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!