Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen szélsőségesek a...

Miért ilyen szélsőségesek a fidesz fanok? Milyen pszickés elváltozás okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Mi történik orvosilag egy olyan emberrel aki elötte teljesen racionális volt,hogy elvakult fideszes legyen? Pszihiáterek véleményét is szivesen venném. Idősebbek azt mondják,olyan ez mint régen voltak a véres szájú kommunisták,ávósok,azok is teljesen fanatikusak voltak a rendszerrel szemben,még öltek is ha kellett. Ismétli magát a történelem?
2022. febr. 17. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
50%

"Állitottam én olyat hogy a Gyurcsány különb az Orsóstól? Leirtam ha ő marad akkor ő lopja szét ugyanigy az országot. Gyurcsány azért van a politikában mert ott akar lenni,ennyi,a mi hazánk miért van ott?"

Arra reagáltam hogy szerinted a Gyurcsányi időkben nem radikalizálták annyira az embereket. Rácáfoltam mert hogyha kevésbé radikalizálták volna őket akkor Gyurcsány töltené ekkora szerepet be a politikában. És amúgy is ha az összefogást ha nem a pénz vezetné meg az Orbán elleni gyűlölet már rég kizárták volna a DK-át vagy nem szövetkeznek vele. De nekik fontosabbak az agymosott szavazók meg a pénz és a kapcsolatok amit Gyurcsány jelent nekik.

"Az nem radikális dolog meg agymosott akik szétverték a fél várost a Gyurcsány miatt?"

Kommunisták is csőcseléknek állították be a szabadságharcosokat. Azért mentek ki az utcára mert ott akkor elég volt.

"Ja az is baj volt hogy a rendörség nem kesztyűs kézzel bánt velük? Engem miért nem ütöttek agyon?"

A Fidesz megemlékezését verték szét a rendőrök mert direkt arra terelték a felbőszült tömeget a rendőrök. Ja hogy akkor a TV-be ezt másképp állították be?

2022. febr. 17. 16:23
 32/83 A kérdező kommentje:
30-as Értelek. Igazad van. Akkor ha erre vágysz legyen meg az örömöd. Hajrá Gyurcsány Feri. Csak nehogy eret várj magadon. (amugy mert pszihés betegekről irtam ki kérdést,azzal nem azt mondtam hogy a betegek loduljanak ide mind. Nem vagyok orvos)
2022. febr. 17. 16:24
 33/83 anonim ***** válasza:
Gyurcsány nem töltene be ekkora szerepet a politikában*
2022. febr. 17. 16:25
 34/83 A kérdező kommentje:

---Kommunisták is csőcseléknek állították be a szabadságharcosokat. Azért mentek ki az utcára mert ott akkor elég volt.---

Kérlek ne gyalázd az 56osokat neeee az én rokonaimat is meghurcolták a komcsik. Ne tégy párhuzamot az 56os és az ultrák randarirozása között neeee. Nézzél már meg a youtube-on pár akkori videót szegények pont nem szabadságharcosnak néznek ki. Focihuligánok,kérlek ne gyalázd az 56-osok emlékét. Ne menj ilyen mélyre. köszi. vált témát inkább.

2022. febr. 17. 16:27
 35/83 anonim ***** válasza:

Azért szavaztak MZP-re, mert egy relatíve új arc volt Karigerihez, Dobrevhez, Jakabhoz meg Fegyőrhöz képest. Az előválasztáson 600 ezer ember szavazott, tehát a politizáló balos/ellenzéki értelmiség/félértelmiség, akik azért tisztában voltak azzal, hogy MZP Hódmezővásárhely polgármestere. Én nem szavaztam az előválasztáson, de ismertem az összes jelöltet, még MZP-t is.

2022. febr. 17. 16:28
 36/83 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező Vald be az fáj neked, hogy mostanában nincs akkora elégedetlenség a kormány tevékenysége és hazugságai miatt mint 2006-ban. Akkor, ha az lenne, most te is ugyanezt mondanád. Tudod mi járt Amerikában a volt elnöknek akinek a beszéde után ki mentek az emberek az utcára? Teljesen ellehetetlenítették. Gyurcsány ezzel szemben még mindig a magyar politikában van. Pedig kétségtelen, hogy miatta mentek ki az emberek az utcára. A szivárvány koalíció pedig mindent megtesz hogy Gyurcsány a politikába maradjon!
2022. febr. 17. 16:32
 37/83 anonim ***** válasza:
50%
25. De MZP-t is a DK-ás nyuggerek szavazták meg nagyrészt.
2022. febr. 17. 16:33
 38/83 A kérdező kommentje:

Mindenkit megkérek legyen emberség mindenkibe és az 56-osok emlékét ne gyalázzuk,köszönöm. Ne hasonlitsuk már az 56-osokat ezekhez a retkekhez.

https://www.youtube.com/watch?v=CnOCwuk3vi8

2022. febr. 17. 16:33
 39/83 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a Böszme Ferit,de azt tisztelm benne hogy nem küld ki ultrákat szétverni a várost mert nem ő van porondon. Ez is valami.
2022. febr. 17. 16:35
 40/83 anonim ***** válasza:
Nem hasonlítottam csak megjegyeztem hogy ők is azért mentek ki az utcára mert elég volt. Mért kell kiforgatni a szavaim?
2022. febr. 17. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!