Miért ilyen szélsőségesek a fidesz fanok? Milyen pszickés elváltozás okozhatja ezt?
"Állitottam én olyat hogy a Gyurcsány különb az Orsóstól? Leirtam ha ő marad akkor ő lopja szét ugyanigy az országot. Gyurcsány azért van a politikában mert ott akar lenni,ennyi,a mi hazánk miért van ott?"
Arra reagáltam hogy szerinted a Gyurcsányi időkben nem radikalizálták annyira az embereket. Rácáfoltam mert hogyha kevésbé radikalizálták volna őket akkor Gyurcsány töltené ekkora szerepet be a politikában. És amúgy is ha az összefogást ha nem a pénz vezetné meg az Orbán elleni gyűlölet már rég kizárták volna a DK-át vagy nem szövetkeznek vele. De nekik fontosabbak az agymosott szavazók meg a pénz és a kapcsolatok amit Gyurcsány jelent nekik.
"Az nem radikális dolog meg agymosott akik szétverték a fél várost a Gyurcsány miatt?"
Kommunisták is csőcseléknek állították be a szabadságharcosokat. Azért mentek ki az utcára mert ott akkor elég volt.
"Ja az is baj volt hogy a rendörség nem kesztyűs kézzel bánt velük? Engem miért nem ütöttek agyon?"
A Fidesz megemlékezését verték szét a rendőrök mert direkt arra terelték a felbőszült tömeget a rendőrök. Ja hogy akkor a TV-be ezt másképp állították be?
---Kommunisták is csőcseléknek állították be a szabadságharcosokat. Azért mentek ki az utcára mert ott akkor elég volt.---
Kérlek ne gyalázd az 56osokat neeee az én rokonaimat is meghurcolták a komcsik. Ne tégy párhuzamot az 56os és az ultrák randarirozása között neeee. Nézzél már meg a youtube-on pár akkori videót szegények pont nem szabadságharcosnak néznek ki. Focihuligánok,kérlek ne gyalázd az 56-osok emlékét. Ne menj ilyen mélyre. köszi. vált témát inkább.
Azért szavaztak MZP-re, mert egy relatíve új arc volt Karigerihez, Dobrevhez, Jakabhoz meg Fegyőrhöz képest. Az előválasztáson 600 ezer ember szavazott, tehát a politizáló balos/ellenzéki értelmiség/félértelmiség, akik azért tisztában voltak azzal, hogy MZP Hódmezővásárhely polgármestere. Én nem szavaztam az előválasztáson, de ismertem az összes jelöltet, még MZP-t is.
Mindenkit megkérek legyen emberség mindenkibe és az 56-osok emlékét ne gyalázzuk,köszönöm. Ne hasonlitsuk már az 56-osokat ezekhez a retkekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!