Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen szélsőségesek a...

Miért ilyen szélsőségesek a fidesz fanok? Milyen pszickés elváltozás okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Mi történik orvosilag egy olyan emberrel aki elötte teljesen racionális volt,hogy elvakult fideszes legyen? Pszihiáterek véleményét is szivesen venném. Idősebbek azt mondják,olyan ez mint régen voltak a véres szájú kommunisták,ávósok,azok is teljesen fanatikusak voltak a rendszerrel szemben,még öltek is ha kellett. Ismétli magát a történelem?
2022. febr. 17. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 A kérdező kommentje:
Erről beszélek,hogy még itt is a sok nem egéswzséges lelkületű ember irkál,mondjuk nekem jöhetnek a polikával,én pont az ő egészségi problémájukról akarok itt beszélni,én nem politizálok,ne is probálkozzanak. Hasonlatos betegség ez mint amikor valaki egy szektának adja át magát,na onnan is nagyon nehéz szabadulni,bár nem lehetetlen. Ott is a szekta célja hogy szellemileg és pszichésen teljesen leépitenek egy tagot,utána már azt csinálnak vele amit akarnak,szomorú dolog ez.
2022. febr. 17. 15:22
 22/83 A kérdező kommentje:
20as az hogy jobban éltek ez illuzió,egy szektába is hallottam hogy vigan ajándékozta a házát az egyháznak ő attól lett boldog. De itt inkább arról van szó ha szimpatizálók egy párttal attól nem kell betegesen,amugy közel nem az elért eredménytől lesz valaki fanatikus,pont nem a raciónális gondolodás miatt lesz valaki radikális,fanatikus. A Komcsik milyen eredmény miatt voltak radikális párt hivők? Nem az elért eredmények miatt.
2022. febr. 17. 15:26
 23/83 anonim ***** válasza:
37%

21# értem én, amit írsz.

Van is ilyen jelenség, tegyük hozzá, mindkét oldalon.

De ha már itt tartunk, ellenzéki miniszterelnök jelölt választás.

Szerinted azok, akik megválasztották győztesnek Márki Zay Pétert, azok 80-90 százaléka mit tudott egyáltalán tavaly ősszel Márki-ról??

Elárulom, semmit!

Ott volt egy totál ismeretlen ember, se program, se semmi, és tessék, megválasztották.

Akkor azt miként értékeled??

2022. febr. 17. 15:29
 24/83 A kérdező kommentje:
Figyi,mindkét oldalon vannak pszichésen egészségtelen emberek,ezt nem vitatom,de az arányok jelenleg a fideszfele magasabbak,a Gyurcsányi időkben voltak a nyugdijasok,de ők nem radikálódtak ennyire durván,beteg a világ de nagyon. Jelenleg melyik pártra szavazzak? Egyiknek sincs programuk,egymást dobálják kakival,ők is teljesen leépültek,mit várjuk a fanatizálódott hivektől? A vezetőt utánozzák,én ebből nem kérek. Esetleg a MÁRKY-ZAY-t azok választották akik már változást akarnak hogy ezek akik szétlopták az országot takarodjanak el.
2022. febr. 17. 15:36
 25/83 A kérdező kommentje:

--------Ott volt egy totál ismeretlen ember, se program, se semmi, és tessék, megválasztották.

Akkor azt miként értékeled??---------

Sajnos azért szavaztak MÁrkira hogy az Orbán rezsim menjen el és HÁTHA ez jobb lesz,sok ember már elkeseredettségében szavazott rá,szerintem. Ha racionálisan gondolkodna sok ember felfogná hogy milyen mértékben van az ország eladósodva,mondjuk ha az MSZP marad valszeg azok rabolnak le mindent. Most Orsós elkedte az osztogatást az én és a te adó ft-jaidból,ja és a jellemtelen gusztustalan kiplakátólást.

2022. febr. 17. 15:39
 26/83 A kérdező kommentje:
Ja,és visszakérdezek. Ha a fideszes szavazótárbor beszámitható és raciónális lenne,akkor elve nem hinnék el hogy nin még 100 megtakaritása sem. Én gazdagabb lennék mint Orsós? Nekem van megtakaritásom. Tudod mit mondok,Orsós ismeri az övéit azért is mer ilyen messzire elmenni.
2022. febr. 17. 15:42
 27/83 anonim ***** válasza:
18%

"Gyurcsányi időkben voltak a nyugdijasok,de ők nem radikálódtak ennyire durván,beteg a világ de nagyon."

Ha nem radikalizálódtak ennyire akkor mivel magyarázod hogy Gyurcsány még mindig a politikában van? És épp összefogtak a DK-val, a legnagyobb ellenzéki pártal azzal indokolva, hogy Orbán Viktornál még ő is jobb? És ezt az ellenzéki szavazók eltűrik, mert annyira magas az Orbánfóbiások aránya, hogy még Gyurcsányt is képesek elviselni, akinek már régen el kellett volna takarodnia a magyar politikából. Te jössz agymosottazni a Fideszeseket ahelyett hogy a saját portádon depregetnél!

2022. febr. 17. 15:57
 28/83 A kérdező kommentje:
Állitottam én olyat hogy a Gyurcsány különb az Orsóstól? Leirtam ha ő marad akkor ő lopja szét ugyanigy az országot. Gyurcsány azért van a politikában mert ott akar lenni,ennyi,a mi hazánk miért van ott? Az nem radikális dolog meg agymosott akik szétverték a fél várost a Gyurcsány miatt? Teljesen épelméjű emberek voltak ők. A civil állampolgárok autóit boltjait kellett összetörni? Értelmes emberek. Miért nem Gyurcsányt lincselték meg? Ja az is baj volt hogy a rendörség nem kesztyűs kézzel bánt velük? Engem miért nem ütöttek agyon? Ja mert a tv mutatta hogy ne menjen arra senki mert az ultrákat a fidesz kiküldte rombolni. Hagyjuk már ezt a kamu illuziót. Nekem jöhetsz a Gyurcsányal,Orsóssal kéne jelenleg is fegyházban vagy a börtönben ülniük.
2022. febr. 17. 16:11
 29/83 A kérdező kommentje:

---Te jössz agymosottazni a Fideszeseket ahelyett hogy a saját portádon depregetnél!---

Látom te is pszichésen eléggé leépültél. Aki birálja a fideszt az Gyurcsány fan? Ha eddig jut el az értelmi szinted akkor ehhez nincs mit hozzáfűzni.

2022. febr. 17. 16:15
 30/83 anonim ***** válasza:

29#

Azért az elég vicces, hogy a látható és tapintható Orbán és fideszes- gyűlöleted mellett pont te vádolod a fideszes szavazókat pszichés problémákkal!!

Inkább nézz magadba!!

2022. febr. 17. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!