Miért ilyen szélsőségesek a fidesz fanok? Milyen pszickés elváltozás okozhatja ezt?
Kedves kérdező.
Én pártsemlegesként azt tudom neked mondani, hogy nincs ilyen.
A baloldali összefogás szavazói legalább annyira beszűkült, fóbiás gondolkodasúak.
Szerintem egyezzünk ki egy békés iksz- ben.
Amúgy pedig nem értem, hogy te milyen alapon minősíted a választók egy nagy csoportját?
Egyszerűen csak fogadd el, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint te
Én elfogadom, ha neked nem tetszik Orbán Viktor politikája, de még egyszer mondom, tiszteletben kell tartanod neked is, hogy más mást gondol. Ezzel csak kiírod magad a demokratikus gondolkodás ól.
Nekem a baráti ismerősi körömben van megrögzött Fideszes, Munkáspárti, ellenzéki, sőt még Kutyapárti is. Van aki liberális, sőt szélsőséges, van erős nemzeti érzelmű, stb.
Fejezzük be ezt a mocskolódó stílust.
Köszönöm.
Kedves #12-es kommentelő.
Legyen szíves nem baloldaliként hivatkozni az ellenzéki összefogásra és akkor jogos lehet a kritika az elfogultságról.
Fejezzük be az ostobaságok terjesztését.
Köszönöm.
#12, alapvetően igazat adok neked, de sajnos tényleg van az a szint, amikor már mát nem lehet rájuk mondani.
Például ott van az az ember, aki a gyerekét Orbán Viktornak nevezte el. Annyira hívő volt, hogy ráment az egész családja, a kicsi Orbán Viktor pedig állami gondozásba került. Szerinted ezt hogyan lehetne jellemezni?
Persze ő még a jobbik eset, ő „csak” hívő volt. Sajnos van az a méglejjebbi réteg, aki itt nem áll meg, és csak a másik pocskondiázása élteti. Anyukám Facebook-ismerősei között van ilyen. Minden lejárató cikket megoszt, és hozzáteszi a saját kétsoros véleményét, amiből nem hiányozhatnak bizonyos megnyilvánulások, például Márki-Zayt is többször nevezte aljas patkánynak. Én értem, és megértem, hogy nem ért egyet a nézeteivel, de hogy valaki ilyen szinten zsigerből gyűlöljön egy másik embert, akit még csak nem is ismer, arra már tényleg nincs jobb szó annál, mint elvakult hívő, aki akár még(!) ölni is képes lenne a gazdája érdekében.
--Amúgy pedig nem értem, hogy te milyen alapon minősíted a választók egy nagy csoportját?
Egyszerűen csak fogadd el, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint te--
Olyan alapon minősiti minden értelmes ember amit mutatnak magukról,az teljesen nem egészséges dolog,persze a baloldalon is vannak ilyen esetek de nem ilyen mértékben,amúgy nem tudssz rajtam fogást találni mert egyik párttal sem szimpatizálok.
12-es most öszintén amikor az alábbi vidót és hasonlóakat lát az ember mire gondoljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!