Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megállítottuk az óvodások...

Megállítottuk az óvodások nemváltó műtéteiket, viszont buktunk 6000 milliárd forintot. Jól jártunk?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 21:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Úgy kezdődik hogy az iskolákba bejárnak. Ez nálunk is el kezdődött csak leállították őket. A többi csak ez után jött volna.
2022. márc. 18. 14:19
 32/40 A kérdező kommentje:
#31: Szerinted igen, szerintem meg nem, erről nem fogjuk meggyőzni egymást. De ha ez valóban ilyen világszintű jelenség szerinted, akkor meg úgysem fogod tudni megállítani hosszabb távon. Egyrészt nem gondolhatod, hogy az idők végezetéig a Fidesz marad kormányon, másrészt ők is folyamatosan változnak, nem tudhatjuk, hogy meddig tartja fenn a mostani retorikáját.
2022. márc. 18. 14:23
 33/40 anonim ***** válasza:

Nem.

Ez egy 2/3-os törvény.

2/3-al lehet megváltoztatni.

(nem minden törvényhez kell, van, amihez elég 50%+1)

Úgyhogy de,ez garancia arra, hogy ne legyen könnyű eltörölni, vagy megváltoztatni.

EZÉRT IS fontos.

Egyébként foglalkozik mással is a kormány.

Pl. most már nehezebb lesz kibújni a gyerektartás fizetése alól.

Csak erről nem biztos, hogy hallottál, mert nem kavart port.

(A #31 már nem én voltam)

2022. márc. 18. 15:20
 34/40 A kérdező kommentje:

#33: Előbb vagy utóbb 2/3-os ellenzéki kormány is lesz, a jelenlegi választási rendszerben nem olyan nehéz elérni. Csak idő kérdése.

Igen, tudom, hogy mást is csinálnak, szimpatikusabb lenne ha többet is beszélnének róla és nem csak ezzel a témával foglalkoznának a nyilvánosságban és a kormánypárti sajtóban.

2022. márc. 18. 15:36
 35/40 anonim ***** válasza:

Miért ezzel foglalkoznának, ha ezt elég egyszer közölni, és mindenki elfogadja?

Ez onnantól, hogy tudomásul veszik, már senkit nem érdekel.

A 2/3-os ellenzékről nem vagyok meggyőződve.

De tudod mit? Ha lesz 2/3-os ellenzéki kormány, és ők törlik ezt a törvényt, nem fogok pampogni.

2022. márc. 18. 15:48
 36/40 anonim ***** válasza:
(mert akkor elfogadom, hogy őket szavazta meg a többség, és ez van. Nem azért, mert akkor egyetértenék)
2022. márc. 18. 15:49
 37/40 A kérdező kommentje:
#36: Amint mondtam én is elfogadom, nem is nagyon tehetnék mást, de azért a véleményemet még elmondhatom.
2022. márc. 18. 15:51
 38/40 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elmondhatod.

De azért nem úgy tűnt, hogy elfogadod.

Inkább úgy, hogy mindenki hülye, aki nem veled ért egyet.

2022. márc. 18. 16:01
 39/40 A kérdező kommentje:

#38: Nem gondolom, hogy mindenki hülye lenne. Csak azt, hogy az emberek fel vannak hergelve és meg vannak rémisztve. De ettől még nem hülyék.

Ha megfigyeled, a Fidesz jól bevált stratégiája, hogy veszélyt sugall, amitől aztán ő védhet meg. Ez csak egy észrevétel részemről.

2022. márc. 18. 16:05
 40/40 anonim ***** válasza:

Hát jó, akkor félreértettelek, kissé leereszkedőnek tűnt a stílus.

Észrevétel, de a magam részéről én nem így érzem.

Egyébként ezt az ellenzék szokta mondani nem vagyok benne biztos, hogy a te pusztán észrevételed.

(hiszed vagy sem, olvasok "függetlenobjektív" sajtót is.)

Egy csomó minden, ami az ellenzék szerint "riogatás" nem hatott rám különösen.

Ettől még Fidesz szavazó vagyok - mert ahogy mondtam-ez áll a világnézetemhez a legközelebb.

2022. márc. 18. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!