Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megállítottuk az óvodások...

Megállítottuk az óvodások nemváltó műtéteiket, viszont buktunk 6000 milliárd forintot. Jól jártunk?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 21:30
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
#10: Nem, hanem hogy azzal hülyítik és hergelik az embereket, hogy ettől félni kell, miközben egyébként is tilos. Így is épp elég gyűlölet van már az emberekben, nem hiányzik még egy téma, ami miatt gyűlölködhetnek és félhetnek.
2022. márc. 17. 12:02
 12/40 anonim ***** válasza:
25%

Na jó.

De Skóciában pl. van nemváltó műtét gyerekeknek.

Svédországban is.

Úgyhogy létezik ilyen csak nem nálunk.

Ráadásul nem a világ másik végén, hanem itt, Európában, szinte a szomszédban.

Annyi trendet vettünk át Nyugatról, ez nem hiányzik.

A magam részéről én akkor félnek, ha nem lenne törvény, ami határozottan kimondja, hogy nem lehet a jövőben sem soha.

Engem megnyugtat a tiltás.

Így biztos lehetek benne, hogy később nem fogák nálunk is engedélyezni.

Aki pedig azzal érvel, hogy most se lehet, azt őszintén nem értem.

Ha a te számodra nem változott semmi, akkor mi a baj?

Ha nem szeretnéd, hogy legyen ilyen műtét gyerekek számára, akkor tényleg nem értem a problémát.

2022. márc. 17. 12:40
 13/40 anonim ***** válasza:
61%

"Aki pedig azzal érvel, hogy most se lehet, azt őszintén nem értem.

Ha a te számodra nem változott semmi, akkor mi a baj?"

Ha nem érted, akkor kár is magyarázni. Tökéletes fidesz-szavazó vagy. Beeeeeeee

2022. márc. 17. 12:58
 14/40 anonim ***** válasza:
0%

13

Igazad van, Fidesz szavazó vagyok.

Nem sértettél meg, köszönöm.

2022. márc. 17. 13:13
 15/40 A kérdező kommentje:

#12: Elmondtuk, hogy mi a baj vele, de úgy tűnik nem tudod felfogni sajnos.

A Fidesz vadászik az ilyen esetekre, ti meg egyből ugrotok rá. Nem veszed észre, hogy manipulálnak és kihasználnak. Eléd dobnak valamit csak azért, hogy megszerezzék a szavazatodat. A Fidesz magasról lesz*rja ezt a témát, csakis a manipulálásra használják. Szomorú, hogy nem veszitek ezt észre.

2022. márc. 17. 18:28
 16/40 anonim ***** válasza:

Igen, csak nekem az a válasz üres volt, kevés.

Pont ahogy neked is kevés volt az én válaszom.

Ezért nem érti meg egymást a két oldal, gondolom.

2022. márc. 17. 18:33
 17/40 anonim ***** válasza:

11. Ezután azt hogy tilos volt eddig is, ezért mitől is félünk? Hát attól hogy nehogy valami nyomás hatására ugyanaz történjen mint azokban az országokban ahol engedélyezik. Te ezt azért nem tudod megérteni mert még nem találkoztál ilyennel, de azok a szülők akik naponta szembesülnek vele azok szinte alig van szavuk, mert a törtlvény ellenük van nem tudnak mit tenni sajnos.

Ha ennyire bosszant ez a téma akkor az nem bosszant hogy egy olyan dolog miatt nem kaptunk pénzt amibe eleve semmi köze nem volt beleszólni Európának? Ez nem háborít fel? Hogy csak akkor kaphatunk pénzt ha az országunk belügyeit is úgy intézzük ahogy nyugat eu akarja? Mert engem igen.

2022. márc. 17. 23:34
 18/40 A kérdező kommentje:

"Hát attól hogy nehogy valami nyomás hatására ugyanaz történjen mint azokban az országokban ahol engedélyezik"

De miért gondolod, hogy ha egy törvényt duplán életbe léptétnek, akkor kevésbé lesz megváltoztatható? Nyugaton sincs egyébként probléma ebből, csak nálunk reagálják túl. Ott sem lehet szülői engedély nélkül ilyet tenni.

"Ha ennyire bosszant ez a téma akkor az nem bosszant hogy egy olyan dolog miatt nem kaptunk pénzt amibe eleve semmi köze nem volt beleszólni Európának? Ez nem háborít fel?"

Azért az megvan, hogy nem emiatt nem kapjuk meg a pénzt, csak a Fidesz adja elő a hattyú halálát, hogy emiatt büntetnek? Még azelőtt elindították a jogállamisági pert, hogy erről a törvényről egyáltalán szó lett volna.

2022. márc. 18. 01:32
 19/40 anonim ***** válasza:
33%
De igen, van probléma nyugaton ebből. És nem tudom milyen nemátalakító műtétről beszélsz. 18 után mindenki azt csinál a testével amit akar itthon is. Ha arról beszélsz hogy nem mehetnek be kisiskolásokat még jobban összezavarni akkor ahhoz nagyon közel álltunk, és ahogy írtam igenis van probléma belőle nyugaton.
2022. márc. 18. 11:17
 20/40 A kérdező kommentje:
#19: Nem, nincs probléma, csak a te fejedben. 2 évig éltem Hollandiában, ami mondhatni az egyik legliberálisabb ország, rengeteg embert megismertem, de senki nem akarta a gyerekeket átműteni vagy erre ösztönözni. Ez egy sötétség a fejedben, félelemmel párosulva. Én is találok olyan videót ha elkezdek keresgélni, amelyben pl a gyerek megöli a szüleit, vagy valaki megeszi a kutyáját és ehhez hasonlóak. De attól ez még nem lesz jellemző és nem kell népszavaztatni róla. Abszurd az egész, fölösleges és nevetséges. Semmi másra nem jó, mint indulatokat szítani és félelmet táplálni az emberek fejében. Ahogy veled is megtörtént.
2022. márc. 18. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!