KezdƑoldal » Politika » Magyar politika » đŸš« 50% ❌ ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁS ❌...

đŸš« 50% ❌ ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁS ❌ Ti elhiszitek azt, hogy 50%-os többsĂ©ggel alkotmĂĄnyt fognak mĂłdosĂ­tani ?

Figyelt kérdés

✅ Az alkotmĂĄny (AlaptörvĂ©ny S.cikk (2) bekezdĂ©s) egyĂ©rtelmƱen kimondja hogy:

- "AlaptörvĂ©ny elfogadĂĄsĂĄhoz vagy az AlaptörvĂ©ny mĂłdosĂ­tĂĄsĂĄhoz az orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselƑk kĂ©tharmadĂĄnak szavazata szĂŒksĂ©ges."

✅ Ki az aki elhiszi, hogy lesz alkotmĂĄnymĂłdosĂ­tĂĄs feles többsĂ©ggel ?

✅ Aki pedig Ășgy gondolja, hogy lehetsĂ©ges - kĂ©rem Ă­rja meg, hogy hogyan !

2022. febr. 16. 04:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 Dzsonszi ***** vĂĄlasza:
73%
UtĂĄna meg valamelyik idiĂłta Ă­rogatta, hogy a kettƑ pipĂĄs embereket ki kĂ©ne tiltani a gyakorirĂłl, hĂĄt Ășgy könnyƱ, hogy lepontoznak mindent ami nekik nem tetszik, mĂ©g ha az Ășgy is van.
2022. febr. 16. 20:03
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 32/51 A kĂ©rdezƑ kommentje:
(#31.) ✅ Kik azok a "kettƑ pipás emberek" ?
2022. febr. 16. 20:07
 33/51 anonim ***** vĂĄlasza:
6%
Én elhiszem. Figyelj! A balliberĂĄlisok gĂĄtlĂĄstalan emberek. Ezt lĂĄttuk. Ha mĂĄr egyszerƱ többsĂ©gĂŒk lesz övĂ©k a hatalom Ă©s azt tesznek, amit csak akarnak. RĂĄadĂĄsul az EU adja alĂĄjuk a lovat. KitalĂĄlnak koholt koncepciĂłs vĂĄdakat Ă©s ezzel az ĂŒrĂŒggyel alkotmĂĄnyt is mĂłdosĂ­tanak, mert azt mondjĂĄk nĂĄci diktĂĄtor volt OrbĂĄn. A hĂ­reket meg cenzĂșrĂĄzzĂĄk majd mint nugaton. Azt sem fogod tudni, hogy beengedtĂ©k suttyomban a migrĂĄnsokat. Ez mind reĂĄlis lesz ha Ƒk gƑznek. MĂ©g a Fidesz pĂĄrtot is betĂ­ltjĂĄk
2022. febr. 16. 20:10
 34/51 Dzsonszi ***** vĂĄlasza:
83%
Akiknek a neve mellett az ötbƑl csak 2 pipa van zölden, mert kettes szinten vannak.
2022. febr. 16. 20:11
 35/51 anonim ***** vĂĄlasza:
30%
AmĂșgy egy vicc az egĂ©sz pontrendszer mĂĄr rĂ©gĂłta. Semmi Ă©rtelme, nem a hasznossĂĄgot mĂ©ri, hanem a frusztrĂĄciĂłt Ă©li csak ki rajta a sok gyökĂ©r, aki nem fogadja el egy vĂĄlasz valĂłsĂĄgĂĄt, vagyis a tĂ©nyeket.
2022. febr. 16. 20:14
 36/51 anonim ***** vĂĄlasza:
37%
35 Igazad van, Ă©ppen ezĂ©rt nem is kell kiakadni ha lepontoznak. Én sem teszem. Elmondom az igazsĂĄgot, mert ez Ă­gy van. Ki kell mondani a szavakat, mert Ă­gy a helyes. A normĂĄlisak, mĂ©g nem agymosottak is meghalljĂĄk👌
2022. febr. 16. 21:12
 37/51 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#34 ! ✅ Adok egy jó tanácsot ✅

❌ KerĂŒld a POLITIKA rovatot/tĂ©mĂĄt ! :D

❌ Ott akĂĄr melyik oldal pĂĄrtjĂĄt is fogd, Ășgy lepontoznak mint a huzat.

✅ JAVASLOM elƑbb hĂșzd fel az accot 3...4 szintre -Ă©s csak utĂĄna vĂĄgj bele a POLITIKAI "cicaharcba" :)

❌ Tudom ! Mert Ă©n elkövettem ezt a hibĂĄt ! :D

2022. febr. 16. 21:24
 38/51 anonim ***** vĂĄlasza:
37. TĂ©vedsz. Nekem mĂĄs rovatokban 3-4 pipĂĄm van. Eg kategĂłria kĂŒlön pipĂĄnak szĂĄmĂ­t
2022. febr. 16. 21:25
 39/51 anonim ***** vĂĄlasza:
56%
EgyetĂ©rtek az elƑzƑekkel (35-36.) VigasztalĂĄsul annyit, hogy mĂĄs tĂ©mĂĄkban (pl. csalĂĄdi Ă©let, gyereknevelĂ©s) is ugyanilyen a pontozĂĄs.
2022. febr. 16. 21:26
 40/51 anonim ***** vĂĄlasza:
4%

#37 igazsĂĄg szerint Ă©n eljutottam arra a szintre, hogy mĂĄr direkt arra hajtok, hogy minĂ©l kisebb pontszĂĄmom legyen, annyira elegem lett ebbƑl a h.lyesĂ©gbƑl, csak most az cseszett fel, hogy kivĂ©telesen nem trollkodni jöttem, hanem tĂ©nyleg Ă©rtelmesen vĂĄlaszoltam, Ă©s erre is jöttek lepontozĂĄsok, bĂĄr mĂĄr most felfelĂ© pontoznak azĂłta. RĂ©gen mĂĄsik accommal full beletettem idƑt, energiĂ t, hogy minden tĂ©mĂĄban segĂ­tsek ahol csak tudok, aztĂĄn a vĂ©ge az lett, hogy egyre több gyökĂ©r jött, aki mindent elkezdett lefele pontozni, meg belekötött mindenbe, odatrollkodott valamit, aztĂĄn mĂ©g Ă©n lettem bannolva, miutĂĄn pĂĄrat kommentben helyretettem. Na azĂłta ennyire veszem komolyan ezt az egĂ©szet, kb Ă©n is trollkodok, ha barmokat lĂĄtok. Többször is emlitettem mĂĄr, hogy ennek a pontozĂĄsnak egyszerƱen nincs Ă©rtelme. Nem mĂ©rvadĂł a hasznossĂĄgra nĂ©zve. Az meg szintĂ©n vicc, hogy a szabĂĄlyzat szerint, ha valaki mĂĄskĂ©pp pontoz egy kommentet mint a többsĂ©g, akkor az p9ntlevonĂĄs a te pontszĂĄmaidbĂłl. TehĂĄt ha valakit 5-en tĂ©vedĂ©sbƑl felpontoznak, mert azt hiszik az a jĂł, amit Ƒ Ă­r, Ă©s te lepontozod, mert normĂĄlisan akarod hasznĂĄlni ezt a pontozĂĄst, Ă©s haszontalan vĂĄlaszra lepontozĂĄst adsz, akkor mĂ©g tĂ©ged bĂŒntet a rendszer.

Itt Ășgy lehetne rendet tenni, hogy a trollokat azonnal bannolni, a pontozĂĄst meg kell szĂŒntetni, Ă©s egy bizonyos szintet követelni kellene kĂ©rdĂ©seknĂ©l is. Aki naponta feltesz 50x egy Doktor OrbĂĄn Viktor MihĂĄly kezdetƱ kĂ©rdĂ©st, azt azonnal törölni kell a kĂ©rdĂ©sĂ©vel egyĂŒtt, vagy ha nyilvĂĄnvalĂłan vicc a kĂ©rdĂ©s. Elveszi a helyet az Ă©rtelmes kĂ©rdĂ©sek elƑl.

2022. febr. 16. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!