đ« 50% â ALKOTMĂNYMĂDOSĂTĂS â Ti elhiszitek azt, hogy 50%-os többsĂ©ggel alkotmĂĄnyt fognak mĂłdosĂtani ?
â Az alkotmĂĄny (AlaptörvĂ©ny S.cikk (2) bekezdĂ©s) egyĂ©rtelmƱen kimondja hogy:
- "AlaptörvĂ©ny elfogadĂĄsĂĄhoz vagy az AlaptörvĂ©ny mĂłdosĂtĂĄsĂĄhoz az orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselĆk kĂ©tharmadĂĄnak szavazata szĂŒksĂ©ges."
â Ki az aki elhiszi, hogy lesz alkotmĂĄnymĂłdosĂtĂĄs feles többsĂ©ggel ?
â Aki pedig Ășgy gondolja, hogy lehetsĂ©ges - kĂ©rem Ărja meg, hogy hogyan !
#34 ! â Adok egy jĂł tanĂĄcsot â
â KerĂŒld a POLITIKA rovatot/tĂ©mĂĄt ! :D
â Ott akĂĄr melyik oldal pĂĄrtjĂĄt is fogd, Ășgy lepontoznak mint a huzat.
â JAVASLOM elĆbb hĂșzd fel az accot 3...4 szintre -Ă©s csak utĂĄna vĂĄgj bele a POLITIKAI "cicaharcba" :)
â Tudom ! Mert Ă©n elkövettem ezt a hibĂĄt ! :D
#37 igazsĂĄg szerint Ă©n eljutottam arra a szintre, hogy mĂĄr direkt arra hajtok, hogy minĂ©l kisebb pontszĂĄmom legyen, annyira elegem lett ebbĆl a h.lyesĂ©gbĆl, csak most az cseszett fel, hogy kivĂ©telesen nem trollkodni jöttem, hanem tĂ©nyleg Ă©rtelmesen vĂĄlaszoltam, Ă©s erre is jöttek lepontozĂĄsok, bĂĄr mĂĄr most felfelĂ© pontoznak azĂłta. RĂ©gen mĂĄsik accommal full beletettem idĆt, energiĂ t, hogy minden tĂ©mĂĄban segĂtsek ahol csak tudok, aztĂĄn a vĂ©ge az lett, hogy egyre több gyökĂ©r jött, aki mindent elkezdett lefele pontozni, meg belekötött mindenbe, odatrollkodott valamit, aztĂĄn mĂ©g Ă©n lettem bannolva, miutĂĄn pĂĄrat kommentben helyretettem. Na azĂłta ennyire veszem komolyan ezt az egĂ©szet, kb Ă©n is trollkodok, ha barmokat lĂĄtok. Többször is emlitettem mĂĄr, hogy ennek a pontozĂĄsnak egyszerƱen nincs Ă©rtelme. Nem mĂ©rvadĂł a hasznossĂĄgra nĂ©zve. Az meg szintĂ©n vicc, hogy a szabĂĄlyzat szerint, ha valaki mĂĄskĂ©pp pontoz egy kommentet mint a többsĂ©g, akkor az p9ntlevonĂĄs a te pontszĂĄmaidbĂłl. TehĂĄt ha valakit 5-en tĂ©vedĂ©sbĆl felpontoznak, mert azt hiszik az a jĂł, amit Ć Ăr, Ă©s te lepontozod, mert normĂĄlisan akarod hasznĂĄlni ezt a pontozĂĄst, Ă©s haszontalan vĂĄlaszra lepontozĂĄst adsz, akkor mĂ©g tĂ©ged bĂŒntet a rendszer.
Itt Ășgy lehetne rendet tenni, hogy a trollokat azonnal bannolni, a pontozĂĄst meg kell szĂŒntetni, Ă©s egy bizonyos szintet követelni kellene kĂ©rdĂ©seknĂ©l is. Aki naponta feltesz 50x egy Doktor OrbĂĄn Viktor MihĂĄly kezdetƱ kĂ©rdĂ©st, azt azonnal törölni kell a kĂ©rdĂ©sĂ©vel egyĂŒtt, vagy ha nyilvĂĄnvalĂłan vicc a kĂ©rdĂ©s. Elveszi a helyet az Ă©rtelmes kĂ©rdĂ©sek elĆl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!