Átszavazzak a Mi Hazánkról Márky Zajra náciként?
Figyelt kérdés
Alapvetően nekem inkább a német nácizmus tetszik, de az olasz fasizmus sem lenne olyan rossz.
Ez utóbbi eszme követőiről Márky Zaj azt mondta, hogy képviselni fogja a koalócióban.
2022. febr. 15. 12:57
1/16 anonim válasza:
Szerintem ne. Márki nem eléggé náci, sőt inkább egy kicsit libsi.
2/16 anonim válasza:
Márky Zay mindenkit képvisel a féleszűek közül.
3/16 anonim válasza:
Ha nem zavar,hogy közben a kommunistákat is képviseli akkor szavazz át.
4/16 anonim válasza:
MZP-nek, tele van a szobája hitleres meg NSDAP-s plakátokkal.
5/16 anonim válasza:
Hármas a kommunizmus és a nácizmus egy és ugyanazon eszme, mindkettő alapját a marxi kommunizmus képezi.
6/16 anonim válasza:
Kérlek igen, segítsdd hatalomra az összefogást azt majd utána mindenki mehet amerre akar.
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez a választás nem erről szól. Tök mind1, hogy náci vagy vagy nem. Ez a választás csak arról szól, hogy maradjon a NER maffia hatalmon és lopjanak tovább vagy ne. Csak erről szól ez a választás, hogy elinduljunk-e a fejlődés útján, vagy maradjunk korrupt maffiaállam.
Ebből a szempontból, Mi Hazánkos beállítottságú szavazóként szerintem érdemes átszavazni az Ellenzéki Összefogásra.
10/16 anonim válasza:
#7 Mert két kiló krumpliért leszavazni valakire nem szánalmas mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!