Sokan miért állítják azt, hogy nincs jólét
Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem rég felhozta valaki, hogy ő magántanárhoz jár németet tanulni. Nyilván a célja ezzel az volt, hogy az országot fikázza, merthogy innen csak elmenekülni érdemes.
Abba nem gondol bele az ilyen ember, hogyha annyira nyomorúság van idehaza, akkor hogy engedheti meg magának a magántanárt?
Majdnem olyan óradíjakkal dolgoznak, mint a rosszlányok.
jan. 16. 03:45
1/10 anonim válasza:
Kérdező, én voltam az és azért tudom csak fizetni a magántanárt mert még a szüleimnél lakom, a fizetésemből nem nagyon tudnék albérletbe költözni, és amilyen gyorsan mennek fel a lakás árak nem is gondolkodom rajta hogy lakásra gyűjtsek
jan. 16. 04:25
2/10 anonim válasza:
Vagy azért jár magántanárhoz, mert az állami tanítás nem megfelelő, ami nem csak az Orbán-kormány bűne. Tudom kinai akugyárban nem kell német nyelvtudás.
jan. 16. 05:18
3/10 anonim válasza:
Azért, mert telente ott vannak a legközelebbi ételosztáson és látják a kigyózó sorokat.
jan. 16. 05:29
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg jólét van Magyarországon. A boltok tömve, vásárló is van rengeteg, nincs itt semmi baj. Szerintem az egészségügy is rendben van, az emberek tudnak autót venni, tankolni. Ez bőven jobb mint sok országban. Mióta külföldön dolgozunk én ezt így látom. Végre van egy kis megtakarításunk, nem kell félni a hóvégétől, teljesen jól van ez így.
jan. 16. 07:12
5/10 anonim válasza:
Minden igényszint kérdése. Nézd meg afrikában, ázsiában hogy élnek az emberek? Hűtőszekrényt, mosógépet nem is látnak. Itt pedig mindenki Svejci színvonalon akar élni és MBW-t akar. Minden nap rendelni ételt. Régen mindenki főzött. Így sosem fogunk jól éni.
jan. 16. 07:56
6/10 anonim válasza:
Szerintem is jólét van, a romák luxusautókkal járnak, és itt a megyeszékhelyen majdnem minden 3. autó zöld rendszámos (amiről tudjuk ugye, hogy sohasem térül meg az ára, tehát rossz befektetés, kivéve ha egész nap utazol vele) az utakon...
jan. 16. 07:57
7/10 anonim válasza:
Kérdező, megint a hülyeség.
NEM élünk JÓL!
JOBBAN élünk mint korában és évről évra javul az életünk - aztán jön pár olyan év, mint a 2022-es és szépen visszaveszi azt amit előtte sikerült elérni.
JOBBAN élünk és nem jól! Végképp nincsen jólét az országban, csak sokkal jobban élnek az emberek általában, mint sok évvel ezelőtt volt az általános életminőség.
jan. 16. 08:10
8/10 anonim válasza:
Annyira durva hogy a fideszesek már Afrikai életszínvonalhoz hasonlítják Magyarországot, hogy azzal szemben itt milyen jólét van.
Sokat elárul ez hogy a környékbeli országok szintjét tényleg nem érjük el.
jan. 16. 08:12
9/10 anonim válasza:
8 Látod nem élnek jobban. Nézd meg romániát. Államcsőd van
jan. 16. 08:16
10/10 anonim válasza:
Azért állítják ezt, mert nagyon nagyon vicces és szeretnek ezzel viccelődni.... Nem tudom, hogy mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki ezt megkérdezze....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!