Kígyózó sorok vannak a Repont automaták előtt, ez csak úgy lehetséges hogy bőven van miből költekezni.
okt. 29. 15:31
2/11 anonim válasza:
Én többfelé jártam az országban a közelmúltban, és mindenhol megvolt a gazdagabb réteg, akik Teslával járnak, lazán éttermeznek vagy rendelgetnek, szállodáknál is bőven volt kocsi a parkolókban. De nyilván szegényebbek is vannak mindenhol. Mint bárhol máshol a világban.
A jólét mindenkinek mást jelent. Mire gondolsz konkrétabban?
okt. 29. 15:49
3/11 anonim válasza:
Rengeteg új ház épül, sok az új autó (elektromos is), a bevásárlóközpontok tele vannak, fiatal nők 2-3 gyerekkel évekig nem dolgoznak, egyetemista fiatalok lakást bérelnek. Soha még ennyien nem tanultak a felsőoktatásban, mint most. Mielőtt minden fidesznyiknek lehordanátok, nem vagyok kormánypárti, baloldali vagyok. Kénytelen vagyok elismerni, hogy sokkal jobban élek, mint a Gyurcsány érában.
okt. 29. 16:03
4/11 anonim válasza:
"Hol melyik részén van akkora jólét?"
Felcsúton, Hatvanpusztán, meg ezekhez hasonló helyeken
okt. 29. 16:10
5/11 anonim válasza:
jólét van az biztos lölőnek azorbán vejének az apjának és a haveroknak, szemmel látható hogy szépen gyarapodtak ezzel csak az a gond hogy a mi adóforintjainkból. Mi meg gürcölünk éjjel- nappal hogy betudjuk fizetni a rengeteg adót és hogy felneveljük a gyerekeinket.
2026 a Tisza éve lesz! Hajrá Tisza!
okt. 29. 17:15
6/11 anonim válasza:
Nem tudom ritkán járok étterembe meg szórakózó helyre mert nem vagyok túl sociális de mikor elmegyünk a feleségemmel kettesben vagy barátokkal valahova mindenhonnan folynak ki az emberek egy átlag péntek/szombat este is, mozi dettó szerdán este csordoltig van a mozi helyet kell fogalani pedig nem a fővárosban lakunk hanem egy közepes vidéki városban. Ha nem foglal az ember van hogy 5-6 éttermbe is be kell menni hogy letudjon 2-6 ember ülni. Ami nem baj fontos, hogy legyen élet egy városban, de akkor nem értem, hogy hol a hiba mikor mindeki azt mondja, hogy alig él meg és be kell oszatnia azt a keveset is ami jut. Mert A opció a rossz hogy hazdunak és nincsenek is gondok csak nem sajnáltatják magukat. B opció a rosszabb, hogy tényleg nincs de ami van elbulizzák, éttermezik.
okt. 29. 17:19
7/11 anonim válasza:
17:19! te a szegény vidéki emberekkel nemszoktál találkozni???
Vagy azokkal az idős emberekkel akiknek dönteni kell hogy a gyógyszert váltják ki vagy esznek???
okt. 29. 17:39
8/11 anonim válasza:
Én például több olyan családot is ismerek akik napról napra élnek, ez egy jó élet szerinted???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!