Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a véleménynyilvánítás és...

Ha a véleménynyilvánítás és szólásszabadság liberális eszmék, akkor miért tiltottak le engem az elvileg liberális Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára a kommentjeim miatt?

Figyelt kérdés

Egyébként még csak durvaságot sem írtam, csak az igazat.

Azt írtam, hogy ők nem is igazi ellenzék, meg együtt vannak a fidesszel, meg hasonlók.

Liberálisként és demokraták képviselőjeként nem kellene elfogadniuk a véleményem másságát?

Ez nem része a sokszínűségnek és az emberi alapjogoknak, illetve demokráciának, hogy ne korlátozzunk embereket a véleményük kinyilvánításában és fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen?

Nem hogy arról nem győztek meg, hogy ők igazi ellenzék lennének, de arról sem, hogy igazi liberálisok és demokraták lennének.

Mondjuk akik miat nyeri a fidesz sorra a választásokat, mert nem vonulnak vissza és segítik a fideszt a parlamentben játszott demokrácia nevű darab elbábozásában, azokról ezt nem is lehet elhinni, hogy ők valódi liberális demokraták lennének.

Amúgy demokráciának lehet nevezni azt, ami a parlamentben megy a 2/3-os törvénykezéssel? Ugye, hogy nem?

A mihasznákat is ezért nem (sem) tudom igazi ellenzéknek tartani, mert ők ennek a parlamenti bábszínházaskodásnak is jelentőséget tulajdonítanak és mivel egy olyan pártnak cumiznak fel, amelyik valójában baloldali poltikát hajt végre, ezért őket meg jobboldalinak nem tudom trkinteni.

Tehàt a DK nem baloldali, a mihazánk meg nem is jobboldali, ami viszont közös bennük, hogy egyik sem ellenzék.

#FIDESZ #popcorn #Gyurcsány #DK #Orbán #Na ugorjatok szépen egymásnak
ma 03:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!