Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja felháborítónak hogy...

Ki tartja felháborítónak hogy Magyar Péter a kamu szavazását adat halászatra használta?

Figyelt kérdés
[link]

ma 00:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Magyar Péter egy mocskos f....🤬🤬🤬😡😡😡😡💢💢💢💢💢
ma 00:17
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
És a kubatov lista az törvényes?
ma 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Kubatov likes this question!
ma 00:39
 4/8 2*Sü ***** válasza:

Mindezekből egyedül az email cím megadása volt kötelező – , mert az email megerősítéssel kicsivel nehezebb egy embernek több szavazatot leadnia.

(Sőt az email cím megadása sem kötelező, dönthetsz úgy, hogy nem szavazol és így nem adod meg az email címedet.)

Minden mást megadhatsz, ha akarsz, ha nem akarsz, akkor meg nem.

(A hírlevél küldést, marketing célú felhasználást sem kötelező bepipálni.)

~ ~ ~

A dolog tehát tulajdonképpen rendben van. Egyedül az nem teljesen korrekt, hogy nincs eléggé hangsúlyozva az, hogy az adott adatok megadása opcionális, így lehet olyan ember is megadta az adatait, aki nem adata volna meg, ha tudja, hogy ez nem szükséges a szavazáshoz. De ebben az esetben is ő adata meg az adatait, direkt módon, tudatában annak, hogy megadja az adatait, illetve az adatkezelési szabályzat elfogadásával adta ezeket meg. (Ellentétben a Kubatov-listával.)

ma 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Leginkább csak te kérdező
ma 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Te kérdező, mennyit kapsz ezért? És az oldal is kap belőle?
ma 01:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, úgy látszik Deutsch megint felszívott néhány csíkot.
ma 02:20
 8/8 anonim ***** válasza:
3 aktív e-mail címem van. 1 hivatalos levelezésre, egy magán célra, egyet meg a youtube fiókom miatt kellett, mert eredetileg én azt egy másik e-mail címmel csináltam, ami megszűnt. Ha meg akartam tartani, úgy e-mailt kellett hozzá generálnom a google felvásárlása miatt, nem rakhattam meglévő e-mailre. De játék miatt 8 éve több extra mail címet csináltam. Most ha akarnám, minddel külön tudnék szavazni, mert más e-mail cím?
ma 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!