Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay tényleg a melegtémát...

Márki-Zay tényleg a melegtémától várja a győzelmet? Ennyire nincs semmi a baloldal kezében?

Figyelt kérdés

Szerintem egy baloldalit is idegesíthet már ez a rohadék melegtéma a házasságosdival együtt, meg ez az állandó másik nemi életével való foglaltoskodás... Most valami "b*zi atombombát" tervez dobni a Fideszre...

Nem kéne inkább valami programmal előállni de sürgősen? Nincsenek szegények, nyomorban élők ebben az országban? Bármi más, ami fontosabb a hangos kisebbségek pátyolgatásánál? Én jobboldali vagyok, de nehezen hiszem, hogy egy baloldali vagy politikába kevésbé beágyazott embernek az lenne bármikor is az élete középpontjában, hogy a Jóska elvehesse a Tibikét, meg hogy ki mit csinál a Fideszben a négy fal között, miközben neki máról holnapra kell megélnie...

2022. febr. 15. 11:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Engem tudjátok mi zavar a legjobban? Egy politikustól se hallottam nagyon se olyat, hogy életszínvonal politika se olyat, hogy vállalkozásfejlesztés. Ez lenne mindennek a kulcsa, s nem a külföldi multiknak a seggét nyalni, hanem a magyar cégeket támogatni, innovatívnak lenni. Nézzük meg hány magyar tehetséges, okos ember ért el páratlan sikert az USA-ban vagy külföldön, a listát napokig lehetne sorolni, s a legtöbbjüket itthon elnyomták, Béres Józsefre gondoljunk, Karikó Katalinra, a legtöbbjük gazdasági és politikai okok miatt emigrált.

Ennek az a baj az is az oka, hogy ilyen standardű, felállású országokban mint Magyarország az értelmiségi szakmát végző emberek az állam legnagyobb ellenségei, most ugyanez van, mert ők nem esnek hanyat egy zsák krumplitól és tudnak gondolkodni is, jobban mint az átlag.

Ha támogatnák az itteni értelmiségieket, az emberek ötleteit, ha felkarolná őket az állam, s nem mindent a haveri körben lévő oligarcháknak osztanának szét, akkor születnének magyar találmányok, amik előbb vagy utóbb tömeggyártásra kerülnének, s világszinten forgalmaznák azt, híressé válna, mint Dél- Koreának a Samsung, Lg, Kia stb... Ez lenne az igazi fejlődés. Ez nem lehetetlen, Korea is meg tudta csinálni, pedig sokkal mélyebbről kezdték mint mi.

De ezt sose hallottam egy politikustól sem, mindegyik csak a gyűlöletet önti magából, csak így nem fogunk előre jutni soha. De mindegy én ezt kezdem elengedni, látva azt, hogy az ellenzék se különb 1 fokkal sem a kormánytól, van egy sejtésem, hogy mindegyik oldalon éhes politikusok vannak, akik ugyanúgy felhabzsolnák a közvagyont.

2022. febr. 15. 17:22
 32/32 anonim ***** válasza:
31, akkor nézz bele a fidesz intézkedéseibe. 12 milla alatti kisvállalkozás nem fizet áfát.
2022. febr. 15. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!