Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay tényleg a melegtémát...

Márki-Zay tényleg a melegtémától várja a győzelmet? Ennyire nincs semmi a baloldal kezében?

Figyelt kérdés

Szerintem egy baloldalit is idegesíthet már ez a rohadék melegtéma a házasságosdival együtt, meg ez az állandó másik nemi életével való foglaltoskodás... Most valami "b*zi atombombát" tervez dobni a Fideszre...

Nem kéne inkább valami programmal előállni de sürgősen? Nincsenek szegények, nyomorban élők ebben az országban? Bármi más, ami fontosabb a hangos kisebbségek pátyolgatásánál? Én jobboldali vagyok, de nehezen hiszem, hogy egy baloldali vagy politikába kevésbé beágyazott embernek az lenne bármikor is az élete középpontjában, hogy a Jóska elvehesse a Tibikét, meg hogy ki mit csinál a Fideszben a négy fal között, miközben neki máról holnapra kell megélnie...

2022. febr. 15. 11:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
És mi van azokkal a párokkal, ahol a nőnek HPV okozta rák miatt kiveszik a méhét és a férj ott van ereje és termékenysége tekintetében, akkor te mint állam felbontanád a házasságukat és kirendelnél egy sérületlen fiatal korú arát a férjnek, és ő vele adnád össze, aztán majd össze csiszolodnak alapon... így gondoltad 16-os?
2022. febr. 15. 13:26
 22/32 anonim ***** válasza:

Egyébként az én szüleimnek 7. évre jött az első szülött bátyám, előtte 2 évvel 4,5 hónapos terhessége szakadt meg anyámmal, azzal a gyerekkel, aki a nővérem lenne, ha élhetett volna..

Akkor most az én szüleimet is elválasztottad volna, még annak ellenére is, hogy tényleg a 70-es években elérhető összes orvosi vizsgálaton részt vettek mert nem születtek egyből a nászéjszaka után a vágyott gyermek?

Egyébként meg nem is kellene beleszólnia abba, nem beszélve azokról akik tudatosan gyermektelenek... őket se szabad össze adni?

Egyébként gondolj már bele, hogy anyámnak van 4 gyermeke, aki közül egy meleg, akkor egy anya azt szeretné, hogy mind a 4 gyerekét azonos jogok illessék meg... pl hogy házasodhasson a meleg gyermeke is, és hidd el anyám nem zavarná el a páromat a szülinapján, vagy karácsonykor...

2022. febr. 15. 13:32
 23/32 anonim ***** válasza:

1-es. Viktor is a cigányokra utazik, nézz meg pár herbal reality-s videót, látni fogod, hogy a szerencsétlen, nyomorban élő ember egy 10000 forintos vásárlási utalványért lefeküdne konkrétan a drága miniszterelnökünkkel.

Ja meg, amit senki nem vesz észre, hogy az adónk legnagyobb százaléka mi? Na mi? Szociális hozzájárulás, amit azért fizetünk, hogy a dolgozni nem akaró romáknak fizesse az állam 8 gyerek után a családi támogatásokat, az egészségügyi ellátást meg stb, úgy hogy hidd el, Orbán jobban szereti a cigányokat és szerintem lehet a melegeket is, hiszen annyival van körülvéve már:)

2022. febr. 15. 15:05
 24/32 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest három miniszter meleg videojával akarja megnyerni a választást
2022. febr. 15. 15:08
 25/32 anonim ***** válasza:

Birom, hogy ilyenkor minden jelölt ígér fűt fát. Megnyugtatok mindenkit. Akár Márki jön akár Viktor marad, jelentős változást ne várja senki, ahhoz több tíz év kell. Magyarországról beszélünk, mi még mindig csak a nyugat munkaerőpiaca, összeszerelőműhelye vagyunk, ez szomorú, de így van.

Hiába mondják az ellenzéki politikusok, hogy jólétet minden magyarnak, meg stb dolgokat, az lenne a legjobb, ha ez ilyen egyszerű lenne, de nem az sajnos.

2022. febr. 15. 15:29
 26/32 A kérdező kommentje:
25: az lenne a király, ha a melegjogokkal együtt jönne az életsznvonal is. De csak az előbbiről hallani, az utóbib senkit se izgat.
2022. febr. 15. 15:33
 27/32 anonim ***** válasza:

Az semmi! MZP szereti és támogatja a melegeket, majd leb*zizza a fideszes minisztereket és most melegvideoval akar nyerni. Nem semmi az ürge.

Hat gyereke van...

2022. febr. 15. 15:34
 28/32 A kérdező kommentje:
Hét :D
2022. febr. 15. 15:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Nyilvánlóan azokat a melegeket említi, akik szépen párt parancsra megházasodnak, aztán járnak a férfiprostikhoz titokban, ez nekem is gáz már bocs, az ember játszon tisztalapokkal...
2022. febr. 15. 15:54
 30/32 anonim ***** válasza:

23

A munkanélküli segély nem jár túl sok ideig. A gyerekek után meg csak akkor kapsz rendes támogatást, ha előtte volt elég ideig munkaviszonyod. És a támogatások egy elég nagy része adóvisszatérítésben jön, amihez meg eleve munka kell, nomeg magas fizetés.

Tudod mi lehet az a szociális támogatás? Pl az ingyen tankönyv, ingyen étel MINDEN iskolásnak. Igaz, hogy minősíthetetlen könyvekről és az ehetetlennél cska kicsit jobb minőségű ételről van szó, de pénzbe kerül az is, azt is az állam fizeti. Hogy ezt miért hívnák szocális támogatásnak, azt nem tudom, hisz gyereknek lenni nem szociális státusz.

De ugye most a pénzosztás idejét éljük, hidd el, nem a romákra költött pénzzel van a gond, az apró töredék ahhoz képest, amikre az állam pénzét elverik.

2022. febr. 15. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!