Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay tényleg a melegtémát...

Márki-Zay tényleg a melegtémától várja a győzelmet? Ennyire nincs semmi a baloldal kezében?

Figyelt kérdés

Szerintem egy baloldalit is idegesíthet már ez a rohadék melegtéma a házasságosdival együtt, meg ez az állandó másik nemi életével való foglaltoskodás... Most valami "b*zi atombombát" tervez dobni a Fideszre...

Nem kéne inkább valami programmal előállni de sürgősen? Nincsenek szegények, nyomorban élők ebben az országban? Bármi más, ami fontosabb a hangos kisebbségek pátyolgatásánál? Én jobboldali vagyok, de nehezen hiszem, hogy egy baloldali vagy politikába kevésbé beágyazott embernek az lenne bármikor is az élete középpontjában, hogy a Jóska elvehesse a Tibikét, meg hogy ki mit csinál a Fideszben a négy fal között, miközben neki máról holnapra kell megélnie...

2022. febr. 15. 11:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
MZP is meleg, tehát nyilván támogatja.
2022. febr. 15. 12:04
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
én melegként problémának érzem azt is, hogy nem házasodhatok, de emellett jobban félek attól, hogy közel már 31 évesen már nekem nem lesz olyan kis lakásom, akár még garzon lakásom se, amiben kényelmesen elédegelhetnék, őszintén bár néha jobb egy saját lakás, de nincs ilyen ragaszkodásom a saját lakásra épülő tulajdonhoz, jobban örülnék, ha minél több és megfizethető önkormányzati-állami-vállalati-szövetkezeti bérlakások épülnének, amit egy egyedülálló is képes lenne fenntartani, és itt most előre is nézek, hogy ha 65-70 évesen én nyugdíjba lépnék, és mondjuk kicsit feledékenység okán ön és közveszélyes lennék, akkor ne kelljen már úgy járnom, hogy ha idősek otthonába szeretnék vonulni, hogy mondjuk valami csaló átver az ingatlan eladásnál és én nem tudnék bejutni egy kényelmes idősek otthonába...
2022. febr. 15. 12:25
 13/32 Demion ***** válasza:
0%

10

Miről követelt népszavazást az ellenzék?

2022. febr. 15. 12:25
 14/32 anonim ***** válasza:
42%

"én melegként problémának érzem azt is, hogy nem házasodhatok"

Miért probléma? Az heteró dolog. Nem azért volt eddig a vesszőzés hogy ne kezeljenek heteróként?

2022. febr. 15. 12:27
 15/32 anonim ***** válasza:
43%

"Miért probléma? Az heteró dolog. Nem azért volt eddig a vesszőzés hogy ne kezeljenek heteróként?"

És miért is hetero dolog? Mert másoknak tilos.

2022. febr. 15. 12:29
 16/32 anonim ***** válasza:
42%

15. Nem. Azért mert a házasság alapvetően egy "szerződés" hogy ők ketten együtt gyereket vállalnak, szülnek és nevelik fel. (Az hogy ez megtörténik-e, most mindegy.) Ezért is volt fontos a nászészaka elhálása, bizonyításképp. Ha nem tudott "teljesíteni" a férj vagy a feleség, teljesen legálisan és gyorsan váltak.

Egy meleg hogyan szül gyereket az azonos nemű párjától?

2022. febr. 15. 12:33
 17/32 anonim ***** válasza:
21%
Nem gondolom, hogy heteró dolog lenne, lásd Svájcban is Írországon is népszavazást tartottak ez ügyben, és az ország többsége úgy döntött, hogy igen is házasodhassanak a meleg párok is, polgári szertartásban..
2022. febr. 15. 12:34
 18/32 Demion ***** válasza:
37%

"Azért mert a házasság alapvetően egy "szerződés" hogy ők ketten együtt gyereket vállalnak, szülnek és nevelik fel."

Ezzel a logikával tiltsuk azok házasságát is, akik nem akarnak gyereket? Sok eszed van.

A házasság nem a gyerekvállalásról szól. Ahogyan gyereket vállalni is lehet házasság nélkül.

2022. febr. 15. 12:37
 19/32 anonim ***** válasza:
59%
16, érdkees szemlélet. Én házas vagyok, sehol nem láttam leírva, hogy ez gyerekcsinálást jelentene...
2022. febr. 15. 12:49
 20/32 anonim ***** válasza:
50%

"Azért mert a házasság alapvetően egy "szerződés" hogy ők ketten együtt gyereket vállalnak, szülnek és nevelik fel."

Az b.na be... meddőknek tilos házasodni? A polgári házasság annyit jelent, hogy a társadalom előtt kijelentem, hogy ő a társam és senki más. Az egyházi ugyanezt Isten színe előtt történik. Ez utóbbi nyilván nem értelmezhető melegekre, de a polgári miért ne?

2022. febr. 15. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!