Márki-Zay tényleg a melegtémától várja a győzelmet? Ennyire nincs semmi a baloldal kezében?
Szerintem egy baloldalit is idegesíthet már ez a rohadék melegtéma a házasságosdival együtt, meg ez az állandó másik nemi életével való foglaltoskodás... Most valami "b*zi atombombát" tervez dobni a Fideszre...
Nem kéne inkább valami programmal előállni de sürgősen? Nincsenek szegények, nyomorban élők ebben az országban? Bármi más, ami fontosabb a hangos kisebbségek pátyolgatásánál? Én jobboldali vagyok, de nehezen hiszem, hogy egy baloldali vagy politikába kevésbé beágyazott embernek az lenne bármikor is az élete középpontjában, hogy a Jóska elvehesse a Tibikét, meg hogy ki mit csinál a Fideszben a négy fal között, miközben neki máról holnapra kell megélnie...
A "baloldal" mára azt jelenti, hogy imádjuk a melegeket meg a cigányokat.
40 évvel ezelőtt a baloldali Svéd Szociáldemokrata Párt és a Csehszlovák Kommunista Párt sterilizálta a cigány nőket, a melegeket pedig deviánsoknak tekintette, mert életmódjuk a társadalmi rend bomlását okozta. Ez az igazi baloldal, Marx és Lenin öröksége. A mai baloldal egy vicc Thürmer Munkáspártján kívül.
Mondjuk... Orbán is a melegtémának, meg a migránstémának köszönheti a hatalmát. A nép ezt zabálja.
De ettől még ja, jó lenne, ha a politikusok elkezdenének... politizálni... de ez csak egy ötlet...
"A népszavazást pedig az ellenzék követelte"
Nem ezt követelte az ellenzék és ezt te is tudod. Ne legyél ekkora demagóg, ennyit nem ér az a kiló krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!