A Fidesznek most már tényleg semmi esélye a győzelemre?
Márki-Zay Péter szerint az Összefogás a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat, a fasisztákat is külön-külön képviseli.
Van egyáltalán olyan csoport, amit nem képvisel az Összefogás? Hát ezek után ugyan ki ne szavazna rájuk?
MZP szépen lassan a Fidesz kezére játsza a győzelmet.
Ahol MZP megjelenik, ott botrány és magyarázkodás van csak.
MZP ott már ot tart, hogy a Fidesznek nem kell lejárató kampányt csinálni, mert elintèzi saját magának.
Az ellenzéki sajtó is értetlenkedik a fasisztázó kijelentés óta, annyira gàz már ez az MZP!
4 éve is azt hittem hogy nincs esélye, de mégis 2/3-dal nyertek.
Szócal, szerintem most is nyerni fognak, rengeteg nyugdíjjas oda van értük és sajnos ők előbb el is mennek szavazni, mint a fiatalok. Ráadásul, ott vannak a külhoni magyarok is.
Már nem azért, de hogy lehetett 2018-ban azt hinni, hogy nincs esélyük? Ha nem ők, akkor ugyan kire gondoltál, hogy nyerni fog?
Mindenhol azt hallotam hogy hogy utálják a Fideszt.
Mindenhol azt olvastam, láttam hogy mennyire elegük van a fideszből.
De rá kellett jönnöm hogy csak a szájuk nagy az embereknek 😁
Vissza emlékezve? Hát így utólag azt mondom hogy senki nem lett volna megfelelő..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!