Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek most már tényleg...

A Fidesznek most már tényleg semmi esélye a győzelemre?

Figyelt kérdés

Márki-Zay Péter szerint az Összefogás a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat, a fasisztákat is külön-külön képviseli.

Van egyáltalán olyan csoport, amit nem képvisel az Összefogás? Hát ezek után ugyan ki ne szavazna rájuk?

2022. febr. 14. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Az elsők között vásároltam 7 személyes autót, a csok-os, 140nm-es ház garázsában pihen. Az adókedvezményt minden évben érvényesítem, az asszony most kapott vissza 8 kilót majdnem, abból megyünk nyaralni😃. És a krumplit még meg sem kaptuk. Hát kire szavazzunk emberek?
2022. febr. 14. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Én ugyan visszakaptam a gyerekekre 800 ezret, de nem fogok rájuk szavazni. Egy gyereket nevelek előtte nem kaptam semmit.. 3 évig nem érdekelte a kutyát se az egy se a két gyerekes. Ezért engem pedig nem vesznek meg.
2022. febr. 14. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos van neki esélye.
2022. febr. 15. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!