Egy LMBTQ-s hogyan fogja feldolgozni, ha áprilisban újra a Fidesz nyer, és még a népszavazás is átmegy?
Figyelt kérdés
Mindkettőre elég jó esély van. Akkor végképp mindenki homofób náci lesz?2022. febr. 14. 13:41
1/28 anonim válasza:
Fog bármi változni a mostani helyzethez képest? Nem sok.
2/28 anonim válasza:
Ennek semmi köze egy lmbtq-shoz. De elég jó társadalmi képet fest majd az, ha tényleg átmegy egy homofób népszavazás.
Szerintem inkább csak azt éri el, hogy még többen mennek el az országból, és itt inkább a tanult rétegre kell gondolni.
3/28 A kérdező kommentje:
2 aki tanult, az egész biztos, hogy csak LMBTQ párti lehet?
2022. febr. 14. 13:47
4/28 anonim válasza:
Nem tudom, burzsuj hülyeséggel (fidesz, lmbt és az ilyen témát komolyan venni) nem foglalkozom jelentősen
5/28 anonim válasza:
3# még fontosabb kérdés: Érdekli-e a politikai sárdobálás a legtöbb embert?
6/28 anonim válasza:
Kitalálnak még pár nemet és elmennek nyugatra felvilágosítani az ovisokat
7/28 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, miért kell Politka kategóriában hergelni mindenkit. Nagyjából minden 3.kérdés valaki szidásáról, hergeléséről szól. Nagyon unom már...
8/28 anonim válasza:
Csak nem egy baloldali provokátor a kérdező?
9/28 anonim válasza:
3 aki tanult, az biztos nem uszítás párti
10/28 anonim válasza:
Az okos emberek nagy részét viszont nem fogja ennyire érdekelni az ügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!