Szavazol majd valakire? Ha nem, miért? Ha igen, miért?
#19 nem kell több gázt áramot fizetni, akkor is a piaci árat kell és most is a piaci árat kell. Persze meg lehet az illúzió hogy a számlán egy kisebb szám van, és a piaci ár az nem látszik, mert ez az adókból és hitelből van kipótolva, de akinek egy cseppnyi esze is van, ezt átlátja.
Családalapítási támogatás? Milyen családalapítási támogatás? Éppen a családalapítás nehezítésére ment a kormány az ingatlanárak felverésével.
13. havi nyugdíj egy alamizsna, ami az eddig elmaradt emeléseket sem kompenzálja, még ha az inflációt nem nézzük akkor sem.
20
Sok embernél meg az üti ki a biztosítékot, hogy az ellenzék hirdeti a toleranciát és a demokráciát, és a közelében sincsenek egyiknek sem.
Igen, az ellenzéki összefogásra.
22 - toleranciát és demokráciát írsz, hogy hirdetik, és szerintem egy olyan összefogástól, akik előtte majdhogynem különböző értékeket képviseltek, csak azért álltak egymás mellé, hogy végre eltakarítsák a Fideszt, magától értetődő, hogy lesz némi ellentét. A lényeg, hogy még ha egy kicsit talán képmutatók is, fele annyira vagy még annyira sem, mint a Fidesz.
Valóban csinált Orbán is pár jó dolgot, amiket én is elismerek, de az a mértékű lopás, rombolás, gyűlölet és haveri kör kiépítés amit az elmúlt 10 évben elkövetettek (és azóta is csak Gyurcsányozni tudnak, már ne is haragudj), szerintem az már túl megy minden határon. Bárki más, csak ne ők, szeretném végre az oktatást és az egészségügyet olyan színvonalon látni, amit minden magyar ember megérdemelne, nem csak az aki megengedheti magának.
Lehet vágyálom, de legalább megadom másnak is az esélyt, hogy valamit kezdjen ezzel a lejtőn elindult országgal..
Utolsó esélyünk váltani. Az egységre/Összefogásra.
12 év gombócból is sok.
A Fidesz pedig mindennap lop, és hazudik. És még sorolhatnám.
Anyagilag elvagyok, nálam nem szempont a választás előtti, kampány szerű "osztogatás".
Az orruknál sem látnak tovább.
Majd ha 40 ezerrel több gázt, áramot kell fizetni
Remélem nem gondoltad komolyan,hogy viktor finansziroza a rezsidet:)
Elárulom ő nem dagóbert bácsi:)A képlet egyszerű: A vállalatok,válalkozások,szolgáltatók stb...kb 4x többet fizetnek pl az áramért mint a lakosság.Tehát akkor ők fizetik a lakosság rezsijét?NEM!Ők sem hülyék ,beépitik a termékek,szolgáltatások árába.Tehát ha veszel egy kiló kenyeret fizeted a rezsidet is.Ez a rezsicsökkentés lényege.
Az mszp 8 évéből 7x kapták a nyugdíjasok a 13 havit.A fidesz 16 éve alatt 1x jutattás volt eddig.Az ellenzék szidásával fényezni a kormányt nem magyar cselekedett.Legalábbis én más értékrendben nevelkedtem+kinőttem a dedóból.Lejáratni,megalázni,gyülőletet kelteni más személye ellen abnormális dolog,véleményem szerint nem az emberi fajhoz méltó ezért nem szavazok a fideszre.A programjuk is csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!