Valakire szavazol vagy valaki ellen? Vagy azért nem szavazol, mert ezzel üzensz valamit?
Is-is.
Az LMP-re szavazok a jövőért, a fejlődésért, a demokráciáért, az újításért és az ország további nyugatiasításáért. Viszont a rendszerváltó pártok ellen szavazok, mert 20 évig semmi érdemlegeset nem tudtak felmutatni, ami kiemelné az országot a kádárista mentalitás mocskából, és a Jobbik ellen is szavazok, mert szerintem az országot nyugatiasítani, nempedig keletiesíteni kell.
Itt a jelöltek közül mindenki független, egy kivételével aki fideszes. Egy polgármesterjelölt van, ugyan az aki 4 éve, és a képviselőjelöltek is nagyjából ugyan azok.
Nem valószínű hogy elmegyek.
"kádárista mentalitás mocskából, és a Jobbik ellen is szavazok, mert szerintem az országot nyugatiasítani, nempedig keletiesíteni kell."
Költözz nyugatra.
"még nem szavazhatok de ha szavazhatnék akkor a fideszre tenném, mert a köségben ahol élek nekik van a leghasználhatóbb programjuk"
Akkor a Jobbikét még nem olvastad.
ha tehetném a Jobbikra szavaznék de még csak 17 vagyok.
szüleim Jobbikra fognak,miskolci vagyok szóval azt hiszem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!