Szavazol majd valakire? Ha nem, miért? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 20:10
12/29 anonim válasza:
Fogalmam sincs. A Fideszre nem akarok szavazni, de a többi sem jobb. Szívem szerint senkire nem szavaznék. Gondolom úgyis a Fidesz nyer.
13/29 anonim válasza:
A kisebbik rosszra: fideszre.
14/29 anonim válasza:
Szeretnék a fidesz ellen, de tartok a másik oldaltól is. Jó lenne egy épkézláb alternatíva, de nincs. Vagy az összefogás, (akik összefogás címszó alatt egymás szemét kikaparják) vagy nem szavazok. De még nem döntöttem.
15/29 after stroke válasza:
Elmegyek, és az ellenzéki összefogásra fogok szavazni. Szavaznék akár az ördögre is, ha az lenne Orbán ellenfele.
16/29 anonim válasza:
Lassan bárki, csak a csüngő hasú mini hitler ne…
18/29 anonim válasza:
Valaha ellenzéki voltam, de amit ezek leművelnek, így rájuk már nem szavazok. Így marad a Mi Hazánk vagy a Fidesz.
19/29 anonim válasza:
Akik előttem írtak, mind korlátolt nézetűek.
Az orruknál sem látnak tovább.
Majd ha 40 ezerrel több gázt, áramot kell fizetni, majd ha a gyerekei nem kapnak családalapítási támogatást, majd ha nem lesz 13. havi nyugdíj, majd ha minden eltűnik az élet életükből - ami most “természetesen” megjár -akkor majd megtudnák kire kellett volna szavazni.
Én FIDESZ-re fogok szavazni.
20/29 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
#19 Ez is egy nézőpont...A másik oldal pedig azzal érvvel,hogy ha nem loptak volna annyit,még több jutott volna ezekre,s másokra is...ezen kívül sok embernél az üti ki a biztosítékot,hogy hirdetik a "keresztény értékrendet",közben a gyűlölködésükkel és harácsolásukkal kettészakították az országot...összetett kérdés,az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!