Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegeket miért hívják...

A melegeket miért hívják LMBTQ-embereknek, miért nem csak M-embereknek?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne egy homoszexuális egyszerre leszbikus, meleg, biszex, transz és queer?

De például a leszbik is eléggé utálják a transzokat, mivel be akarnak menni a női mosdóba és rákényszerítik őket, hogy férfi testű "nőkkel" szexeljenek legalábbis az utóbbi hírek ilyenekről szólnak.

Akkor a leszbik mellé miért teszik oda a T betűt, mikor láthatóan nem akarnak egy levegőt színi velük?

2022. febr. 13. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%

Saját magukat híják így, mert van vagy 100-féle "identitásuk" ezeknek az elmeháborodottaknak. Régen elmegyógyászati kezelést kaptak, jó okkal.

Most a normálissal egyenértékűvé, sőt a normális fölé akarják magukat emelni.

Nem fog ez sokáig tartani. Minden, ami a természetellenes, mindig is elbukott.

2022. febr. 13. 14:10
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
WTF
2022. febr. 13. 14:22
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

"Nem fog ez sokáig tartani. Minden, ami a természetellenes, mindig is elbukott."

Te meg töriből buktál meg. Már az ókorban is voltak melegek de még azelött az állatvilágban is. Kicsit gondolkodj mielött baromságokat irnál.

2022. febr. 13. 14:25
 4/18 anonim ***** válasza:
12%
Régen nem hívják úgy őket, manapság LMBTQP+, mivel mostanság épp a pedofília legalizálásáért küzdenek.
2022. febr. 13. 14:36
 5/18 anonim ***** válasza:
46%

Meleg: Béla vagyok, 27 éves, könyvelőként dolgozom. A párom Laci, most költöztünk össze. Szabadidőnkben szeretünk biciklizni és moziba menni.

LMBTQ ember: MELEG Béla vagyok🏳️‍🌈 16 évesen jöttem rá, hogy MELEG vagyok🏳️‍🌈 A férfiakat szeretem🏳️‍🌈 MELEGbarát munkahelyem van, ahok senki nen ítél el, amiért MELEG vagyok🏳️‍🌈 A párom egy MELEG férfi🏳️‍🌈 MELEG párkapcsolatban élünk🏳️‍🌈 Mindketen a férfiakat szeretjük🏳️‍🌈 Szabadidőnkben MELEG programokon veszünk részt, mert MELEGEK vagyunk🏳️‍🌈 A szexuális életünk MELEG.🏳️‍🌈 Mi férfiként szexelünk egymással🏳️‍🌈 Mert MELEGEK vagyunk🏳️‍🌈 Csak olyan termékeket vásárolunk, amit MELEGbarát cég gyártott🏳️‍🌈 Senki nem akadályozhatja meg, hogy MELEG dolgokról beszélgessünk az utcán🏳️‍🌈 Mindenkinek el kell fogadnia, hogy MELEGEK vagyunk🏳️‍🌈 A férfiakat szeretjük🏳️‍🌈 Ezt jelenti MELEGNEK lenni🏳️‍🌈 Hogy mi?🚩 Nem érdekel a szexualitásom?🚩 De én MELEG vagyok!🚩 Kirekesztő fasiszta rasszista náci antiszemita soviniszta kommunista gyűlölködő propagandista vagy???🚩🚩🚩

2022. febr. 13. 14:37
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Az LMBTQ egy gyűjtőszó a nem ciszheteró emberekre. Mint ahogy a szlávok is egy gyűjtőszó bizonyos népekre, de attól még nem lesz egy lengyel egyszerre orosz, szlovák és szlovén, mert van egy fogalom, ami lefedi mindnyájukat egy adott szempont alapján.

A leszbik meg köszönik, nem utalják egyöntetűen a transzokat; annyira meg pláne nem paráznak tőlük, hogy már a betűjüket is fenyegetésnek vegyék.

A mosdókérdésen is a hülyék akadnak fenn csak. Aki meg akar valakit erőszakolni, azt nem egy piktogram fogja megállítani, sok helyen eleve koedukált vécék vannak, és a fülkék ajtaja belülről zárható. Néhány hisztérika hangulatkeltése az egész.

Arra se kényszerítenek senkit, hogy olyannal feküdjön le, akinek pénisze van, teljesen félreértetted ezt. Azokra a leszbikusokra mondják, hogy kirekesztőek a transzokkal, akik egy transz nőt azután is elvi alapon elutasítanának partnerjelöltként, hogy már nem farka van, hanem p-nája.

2022. febr. 13. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

4: Ez baromság. Szélsőjobbos gyökerek gyártanak "álljunk ki a pedoszexuálisokért" feliratú plakátokat hergelésként, amiket a Pride szervezői mindig begyűjtenek és nyilatkozatban elhatárolódnak tőlük. Az LMBTQ közösség undorítónak tartja a pedofíliát.

A + jel után valóban szerepel egy P betű, de az a pánszexuálisokra utal, nem a pedofilokra.

2022. febr. 13. 15:14
 8/18 A kérdező kommentje:

De ez több mint egy gyűjtőszó mert ez egy politikai mozgalom. Ha nem lenne az, akkor nem fogalmazna meg célokat mint pl. melegházasság és nem szervezne prideot sem, és nem arkna elfogadtatni semmit.

Már pedig ha én nem értek egyet a célokkal pl, hogy transzok bemehessenek a női mosdóba akkor nem vagyok a mozgalom tagja. Sőt akkor se feltétlen vagyok az ha egyetértek vele ez remélem világos.

[link]

Itt is írják: identitáspolitikai mozgalom.

2022. febr. 13. 15:16
 9/18 anonim ***** válasza:
21%

"Azokra a leszbikusokra mondják, hogy kirekesztőek a transzokkal, akik egy transz nőt azután is elvi alapon elutasítanának partnerjelöltként, hogy már nem farka van, hanem p-nája."

Na, ezért beteg ez az LMBTQ-mozgalom. Látod, ha valaki férfinak születik, de nőnek hiszi magát, és átoperáltatja magát, akkor mindenkinek el KELL fogadni, hogy ő nő. Nem lehet erről más véleményed. Még akkor se, ha leszbikus vagy. Mi ez, ha nem fasizmus?

2022. febr. 13. 16:40
 10/18 A kérdező kommentje:

9 - efelett el is siklottam, tökéletesen igazad van.

Magyarul ha egy leszbi nem akar szexelni egy férfivel, csak mert az azt állítja magáról, hogy nő, akkor máris kirekesztő, náci, stb., máris nem LMBTQ tag... érdekes, ilyenkor nagyon gyorsan kitagadják a mozgalomból, ami állítólag nem is egy mozgalom, hanem csak gyűjtőszó.

2022. febr. 13. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!