A melegeket miért hívják LMBTQ-embereknek, miért nem
csak M-embereknek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne egy homoszexuális egyszerre leszbikus, meleg, biszex, transz és queer?
De például a leszbik is eléggé utálják a transzokat, mivel be akarnak menni a női mosdóba és rákényszerítik őket, hogy férfi testű "nőkkel" szexeljenek legalábbis az utóbbi hírek ilyenekről szólnak.
Akkor a leszbik mellé miért teszik oda a T betűt, mikor láthatóan nem akarnak egy levegőt színi velük?
Én teljesen leszarom hogy ki kivel,kivel nem, hogyan, merre, mikor,milyen ruhában, mit műtöttek rajta... Azt csinálnak tőlem amit akarnak. Engem is bekörnyékezett már homokos ember, utaltam rá hogy nem, és azután minden ment a maga rendje és módja szerint. Aki biztos a saját szexualitásában az nem fél attól hogy megtéríti valamelyik homokos. Csak az patáriázik, aki takargat valamit saját maga vagy mások előtt
2022. febr. 13. 16:58
12/18 anonim válasza:
:D istenem, ezek a kérdések. nem mindegy, milyen gyűjtőnévvel illetik magukat?
2022. febr. 14. 13:33
13/18 Bellatrix:3 válasza:
Csak hogy lássál ellenpéldát is engem leszbikusként nem zavar ha transzszexuális nők járnak ugyan abba a wc-be ahova én és most kapaszkodj meg vannak olyan transz nők akik még nekem is bejönnek. Mondjuk külföldön sokkal profibb nem átalakító műtéteket csinálnak fel sem tűnik a különbség, hiszen az illető nő. Senki nem akar rá kényszeríteni semmit senkire. Mindenki azzal kefél akivel akar, meg oda meg wczni ahol jól érzi magát.
26 / N
2022. febr. 15. 09:16
14/18 A kérdező kommentje:
13: szerencsére nem megy oda wc-zni ahol jól érzi magát és ez ebben az országban így is fog maradni.
2022. febr. 15. 10:19
15/18 Bellatrix:3 válasza:
Fogadni merek, hogy férfi vagy. Téged miért zavar, hogy ki hová megy wczni? Előbb utóbb mindenhol eljön ez az idő akár tetszik akár nem. És ez alól Magyarország sem kivétel.
2022. febr. 15. 13:38
16/18 anonim válasza:
Ha egy transz nő bemegy a női mosdóba azzal nincs baj. Azzal van baj ha egy nőt már régen látott beteg férfi megy be aki transznak mondja magát.
2022. febr. 15. 18:48
17/18 A kérdező kommentje:
Transz "nő" nem létezik, és csak úgy mehet be, ha erről a többiek szavaztak, vagy szóban hozzájárultak.
2022. febr. 15. 18:50
18/18 Bellatrix:3 válasza:
De létezik olyan, hogy transz nő akár tetszik akár nem. És az emberek wcre járnak nem dugni kivéve azt kis százalék fazont aki csak ilyen szituban tudna csajozni de így sem kell senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!