Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hazai médiában,sajtóban...

A hazai médiában,sajtóban szinte mindenki úgy fogalmaz,hogy balliberálisok,vagy "ballibsik". A liberálisok viszont azt mondják,hogy ők egyik oldalhoz sem húznak..akkor mi az igaz?

Figyelt kérdés

Létezik az a fogalom,hogy balliberális? Igen..létezik..

Ennek ellenère a libsik előszeretettel mondják azt,hogy ők külön csoport,ideológia.

2022. febr. 13. 12:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
#14 Van olyan, konzervatív liberalizmus: [link]
2022. febr. 22. 05:19
 22/39 anonim ***** válasza:
#14 Nálunk a Fidesz adja ki ilyennek magát. 1998 és 2002 között az ún. "polgári" korszakában éppen valami ilyesmit is képviselt. Előtte meg az MDF liberális szárnya volt nevezhető konzervatív liberálisnak.
2022. febr. 22. 05:24
 23/39 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van konzervatív liberalizmus, de szerintem csak elméletben leírva.

Egy emberben egyszerre ez a 2 ideológia nincs meg.

Vagy ez vagyok, vagy az.

A Fidesz az gyűjtőpárt volt anno.

Voltak benne liberálisok, konzervatívok, és pár nemzeti(hungsrista) érzelmű..

2022. febr. 22. 07:22
 24/39 anonim ***** válasza:
#23 Dehogyisnem. Ha bizonyos tekintetben konzervatív vagy, bizonyos tekintetben meg liberális.
2022. febr. 22. 08:54
 25/39 A kérdező kommentje:

Magyarul átlagos,semleges nèzet/eszme!

50-50!

2022. febr. 22. 09:15
 26/39 anonim ***** válasza:

"Egy emberben egyszerre ez a 2 ideológia nincs meg."

Ez a mondatod is nagyon jól tükrözi, hogy tele van az életed kudarcokkal. Az oké, ha valaki nem hisz valamiben, de ha ilyen erősen szajkózza, hogy "már pedig ilyen nincs", az azt jelenti, hogy ő csalódott benne, DE ez kicsit sem jelenti azt, hogy másnak ne lennének ebben sikerei. És ugye hát ez is mutatja, hogy kérdező, benned nulla a tolerancia, szóval ne nekem, aki igyekszik mindent megérteni, magyarázd, hogy a tolerancia álszentség. Álszentség annak, akit sosem értett meg senki.

2022. febr. 22. 14:31
 27/39 A kérdező kommentje:

26-os

Kötelező a tolerancia???

Nem!!

Viszont én sem sértődöm meg ha pl Kovács Józsinak nem tetszik valami velem szemben.

Ez az élet!

Még 1x mondom.. Ami engem zavar, én azt nem tolerálom! Már nem.

2022. febr. 22. 19:36
 28/39 anonim ***** válasza:

"Már nem."

Kezd egyre érdekesebb lenni. Szóval a konfliktus kezelésed is rossz.

Amúgy egy szóval sem írtam, hogy toleránsnak kell lenned, de az sem igaz, hogy mert te nem vagy az, más sem kezelheti helyén, békében a dolgokat, toleránsan.

2022. febr. 23. 06:01
 29/39 A kérdező kommentje:

Összekeverjük a dolgokat,fogalmakat!!

Ès ez így nem jó!

A világon èn vagyok a leghiggadtabb,legnyugodtabb ember a Földön..ha ismernek,hidd el megerősítenèd!

Ismerőseim,főnököm mind nagyon jó konfliktus kezelőnek ismernek,ès ez az erősségem is.

A tolerálás/tolerancia köszönőviszonyban sincs a konfliktus kezeléssel.Rosszul tudod a dolgokat!

A buta átlag embernek egyből egy dühöngő idegbeteg ember jut eszèbe arról,ha valaki nem toleráns!

Ezzel szemben nem erről van szó,,főleg ami engem illet!

Attól,hogy pl undorodok transziktól,idegesít különböző népcsoportok látványa,viselkedése,utálom az alkoholistákat,attól még nem fogom őket langszó

óroval elégetni!!!

Minden embernek joga van èlni a Földön,ès nem szabad bántani senkit,,, de ez nem azt jelenti,hogy haverkodni szeretnék velük,vagy nem teszek intèzkedèseket ha az alkoholisták èjszaka csendháborítást követnek el. Ès nem kötelező toleránsnak lenni más eszmék,felfogások iránt sem. Èrtelmes emberek módjára lehet róla eszméket cserèlni,de nem feltétlenül kell egyet èrteni.

2022. febr. 23. 09:14
 30/39 anonim ***** válasza:
29. Ha annyira nyugodt természetű vagy, minek hangsúlyozod ki mindig, hogy senkinek nem kötelező toleránsnak lenni, holott én többször is leírtam, hogy neked nem is kell annak lenni? Te magad is bevallod, hogy nem vagy toleráns, sőt, szerinted álszentség, de azért jó a konfliktus kezelésed... Ez számomra nem igazán fér össze. Hogy oldhat meg valaki jól egy konfliktust, ha nincs türelme hozzá? Pl. a fizika tanárnőm sem volt egy toleráns ember, de ő is megoldotta a problémákat, úgy, hogy leüvőltötte a diákok fejét. Mondanom sem kell, hogy mindenki utálta. Tudod, ez nem az az idegbeteg fajta, hanem aki azt hiszi, hogy ő sz*rta a csillagokat az égre, ezért okoskodhat.
2022. febr. 23. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!