Ha az LMBTQ bejönne az iskolákba "érzékenyíteni", akkor ki kellene onnan tiltani őket?
#9: "És mi azzal a baj, ha a gyerek tud arról, hogy vannak olyan emberek, akik nem olyan neműek, mint amilyen testbe születtek és felnőttként van a test átműtésére és hormonkezelésre lehetőség, ha két egymástól független pszichológus is transzneműként ítéli meg az illetőt?"
Például az, hogy ennek semmi értelme. Olyan nemű vagy, amilyen testbe születtél. Az, hogy minek érzed magad, irreleváns.
"Magyarországon a transzneműek jogilag nem válthatnak nemet és nevet, így nem olyan nem szerepel a személyijükben, amilyen neműek, míg a nem transzneműek esetén olyan nem van ott, amilyenek."
De, pontosan olyan nem szerepel a személyijükben, amilyenek. A nemet nem az dönti el, hogy milyennek érzed magad.
"Annak ellenére, hogy külföldön vannak olyan esetek, ahol transzvesztiták tartanak előadást az LMBTQ+-ról, a transzvesztiták nem részei az LMBTQ+-nak, az érzékenyítésnek nem szerves részei a transzvesztiták, nélkülük is tökéletesen működne a dolog."
De, részei a transzvesztiták is. Olvass utána, hogy mindezeket, a drag queen-eket is ezek a fajta csoportok karolják fel. Hozzájuk tartoznak.
"De, részei a transzvesztiták is. Olvass utána, hogy mindezeket, a drag queen-eket is ezek a fajta csoportok karolják fel. Hozzájuk tartoznak."
A transzvesztita az csak annyit takar, hogy az ellenkező nem ruháit szereti hordani az illető. Az LMBTQ+-ban olyanok vannak akik nem ciszneműek és heteroszexuálisok. Egy transzvesztita pedig simán azonosulhat a születési nemével és szeretheti az ellenkező nemet is.
A betűszóban sincs benne.
9
"És mi azzal a baj, ha a gyerek tud arról, hogy vannak olyan emberek, akik nem olyan neműek, mint amilyen testbe születtek és felnőttként van a test átműtésére és hormonkezelésre lehetőség, ha két egymástól független pszichológus is transzneműként ítéli meg az illetőt?"
Ebből (is) világosan kiderül, hogy pont az az elmebeteg vagy, akiktől meg kell a társadalmat védeni. A probléma, hogy még hazudsz is, mert kiskorúakat már régen nem csak felvilágosítotok, hanem hormonblokkolókkal tömtök akár 4 éves koruktól fogva. Ez a nyugati "felvilágosult" társadalom, és ez nem lesz itthon soha, tetszik vagy sem. Játsszál a b*zibarátaiddal és ne a mi gyerekinken emberkísérletet.
"Ebből (is) világosan kiderül, hogy pont az az elmebeteg vagy, akiktől meg kell a társadalmat védeni. A probléma, hogy még hazudsz is, mert kiskorúakat már régen nem csak felvilágosítotok, hanem hormonblokkolókkal tömtök akár 4 éves koruktól fogva."
4 éveseknek? Minek? Mit blokkolnak egyáltalán?
Lehet, hogy 4 évesek kapnak hormonblokkot, de nem azért mert transzneműek, hanem mert túl hamar kezdtek el serdülni. A hormonblokk ráadásul abszolút visszafordítható, ha abbahagyja szedni valaki, ugyanúgy folytatódik a pubertás, mintha nem kapott volna, csak később.
Nem vagyok Fideszes, de ez valós veszély, tényleg.
Amúgy logikus, ha állítólag nem akarnak ilyet, nem is értem miért ez a nagy felháborodás.
Tessék elolvasni a cikket, hogy mi is a baj ezzel az erőszakos gender-ideológíával: [link]
Ha szükséges, képesek még a tudományos tényeket is meghamisítani, lásd milyen hirtelen tűnt el a betegségek listájáról a nemi identitás zavar; ami egyértelműen pszichikai betegség és a legtöbb orvosi szaklapban mai napig is az, a WHO mégis levette a listájáról, politikai nyomásra.
Fogalmam sincs mi ez az őrület. 25 éves vagyok, de el tudom mondani, hogy az én időmben az iskolában nem volt semmi ilyesmi. Volt egy felvilágosító óra, el lett mondva, hogy fontos az óvszer és a védekezés, vannak std-k, van nem kívánt terhesség. Mindenki ment a maga útján. Egyik osztály társam boldog meleg emberként éli az életét én meg tolerálom, hogy ő azt csinál és azzal, amit csak akar. De nehogy már nekem zászlókat kéne lobogtatnom a jogaikért. Milyen joguk nincs meg? Vannak klubjaik, szauna estéik, fesztiváljuk, azzal szexelnek, akivel akarnak, olyan ruhát vesznek fel, amilyen jól esik. De a gyerekeket hagyjuk már ki ebből.
Plusz a 14-18 éves generáció minden információhoz hozzáférhet az interneten, amihez csak szeretne, beleértve a seggmosást és a prosztatamasszázst. Én se az iskolában tanultam meg, hogy kell kielégíteni a barátnőmet. Attól, hogy nem volt nálunk ilyen felvilágosítás az ismerősöm nyugodtan válhatott meleggé, én meg nem váltam homofóbbá. De ez propaganda már tényleg irritáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!