Ha az LMBTQ bejönne az iskolákba "érzékenyíteni", akkor ki kellene onnan tiltani őket?
Mit takar az "érzékenyíteni"? Definiálnád, hogy pontosan ez számodra mit jelent?
Mert szerintem (és azt gondolom, hogy sok más ember szerint is) az, ha néhány LMBTQ+-ba tartozó felnőtt mesélne a saját tapasztalatairól, ezzel kapcsolatban felmerülő problémákról (pl. zaklatás, kitagadás, stb.) és lehetőségekről (bejegyzett élettársi kapcsolat van, azonos neművel házasodni, jogilag nemet/nevet változtatni nem lehet, stb.), és arról, hogy hol találnak segítséget (pl. [link] ) kifejezetten jó lenne felsősöknek/középiskolásoknak, és akár életeket is menthetne.
4: nem az a kérdés, hogy számomra mit jelent, hanem hogy a valóságban mit valósítotok meg ezen a címen külföldön: gender ideológiát, nemváltó műtétekről "felvilágosítást", "egyenlő jogokat" (magyarul a kamu egyenlőtlenség kommunista ideológiáját), transzvesztita degeneráltak értékrendjét "tanítjátok" a normális emberek gyerekeinek. A szólásszabadságot korlátozzátok "érzékenységre" és "emberi méltóságra" hivatkozva. Én nem szeretném, hogy ilyen világban nőjön fel a gyerekem.
https://www.youtube.com/watch?v=YGS8gp3RpD4&ab_channel=Enjoy..
"Én nem szeretném, hogy ilyen világban nőjön fel a gyerekem."
Nem állsz olyan mentális állapotban, hogy ilyen elképzelt lehetőségekről kelljen komolyan gondolkodnod, szóval minek?
"nem az a kérdés, hogy számomra mit jelent, hanem hogy a valóságban mit valósítotok meg ezen a címen külföldön"
Arra próbáltam rákérdezni, hogy mit értesz az érzékenyítés alatt...
"gender ideológiát, nemváltó műtétekről "felvilágosítást""
És mi azzal a baj, ha a gyerek tud arról, hogy vannak olyan emberek, akik nem olyan neműek, mint amilyen testbe születtek és felnőttként van a test átműtésére és hormonkezelésre lehetőség, ha két egymástól független pszichológus is transzneműként ítéli meg az illetőt?
""egyenlő jogokat" (magyarul a kamu egyenlőtlenség kommunista ideológiáját)"
Miért, szerinted egyenlőség van? Magyarországon a transzneműek jogilag nem válthatnak nemet és nevet, így nem olyan nem szerepel a személyijükben, amilyen neműek, míg a nem transzneműek esetén olyan nem van ott, amilyenek. A melegek nem házasodhatnak azzal, akit szeretnek, míg a heterók megtehetik. És még sorolhatnám.
"transzvesztita degeneráltak értékrendjét "tanítjátok" a normális emberek gyerekeinek."
Annak ellenére, hogy külföldön vannak olyan esetek, ahol transzvesztiták tartanak előadást az LMBTQ+-ról, a transzvesztiták nem részei az LMBTQ+-nak, az érzékenyítésnek nem szerves részei a transzvesztiták, nélkülük is tökéletesen működne a dolog.
"A szólásszabadságot korlátozzátok "érzékenységre" és "emberi méltóságra" hivatkozva."
Hát igen, egy normális országban a diszkrimináció nem elfogadott, elég szomorú, hogy ezt egyes emberek a szólásszabadság korlátozásának érzik.
A videó nem tudom, hogy hogy kapcsolódik a témához, vagy már egy szülő se világosíthatja fel a gyerekét? (bár szerintem egy ilyen kicsi gyereknek még nem kéne ezzel foglalkoznia, mert ráér majd később informálódni, de ez akkor is a szülő saját döntése, az iskolához ennek semmi köze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!