Mit gondoltok Matolcsynak a tegnapi kriptoval kereskedés és bányászásra való nyilatkozatáról?
#30-nak:
Be lehet, egy akkora önálló gazdasággal és infrastruktúrával rendelkező országnak, mint Kína.
De nem egy olyan porba-fingó csivavának, mint mi.
#32-nek:
A multik kb 75-80%-a amerikai. Az EU sem tudná a következményeit megengedni magának. Ugyanaz a szitu, csak picivel nagyobban.
#34-nek:
Mindenhol meg van a törekvés!
A kriptovaluta hosszabb távon a bankszektor teljes pusztulását fogja magával hozni. Nem lesznek betétek, számlakezelési díjak, stb. Esetleg a hitel maradna nekik opciónak! De miből, ha nincsenek kezelt betétek?
És az adózás alól is tökéletesen ki tudod magad vonni. Ismerem az Onion hálózat titkosítási módszerét, és nyugodt vagyok. Még legalább 50 év technikai fejlődés kellene ahhoz, hogy a MOSTANI rendszer feltörésére egyáltalán esélye legyen valakinek. És aközben az Onion is fejlődne. Soha nem fogják tudni feltörni, és bárkit is nyomon követni.
#35 kriptoban pont hogy vannak betétek, méghozzá magasabb kamatokkal mint a bankiak (8-9% stablecoinokra), és hitelezés is van néhány kattintással, letéti fedezettel, alacsony kamatokkal.
Bankok félnek mert megszűnne a monopol helyzetük, és az állam se nagyon látna rá a dolgokra, nem működne az élősködés.
#36-nak:
Ez most komoly volt? XD
Leírtad lényegében ugyanazt mint én, más szemszögből.
#36-nak:
Azt hogy nem lesznek betétek, konkrétan a jelenlegi bankszektorra értettem.
Nekik nem lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!