2018 óta hányan csalódtak a fideszben ?
Hagyjuk már a szemkilövősdit, a csőcselék megtámadta a rendőröket, gyújtogattak, autókat borogattak, tankot loptak, székházat ostromoltak.
Én azt mondom hogy akik ilyen állat mód viselkedik, az ne lepődjön meg ha kap egy gumibotot a fogai közé. A rendőröknek is elfogyott a türelme
A lakásárak pofátlan megemelése miatt fogok a fidesz ellen szavazni, pedig utálom az ellenzéket.
A fidesznél fel sem fogják, hogy egy átlagember nem tud 50 millióért lakást venni, mert kizárolag a saját milliárdosaikat veszik figyelembe, ahol ez zsebpénznek számít.
""A lakásárak pofátlan megemelése miatt fogok a fidesz ellen szavazni,""
A lakásárak növekedéséhez mi köze van a Fidesznek????
Először tájékozódni kellene nem csak "felmondani" a baloldali mantrát . Nyivánvalóan a világpiacon történő alapanyag ár emelkedésnek és jelentős lakásárak emelkedéséért is Orbán a hibás. Tipikus baloldali elmebaj!
#24 Akkor mesélj, kinek van köze hozzá? Gyurcsánynak, Sorosnak...?
Persze mindenhol emelkedtek a lakásárak. Csak valahogy pont nálunk a legnagyobb mértékben.
9-
""2010-ben a Fideszre szavaztam, de én már 2011-ben kiborultam tőlük!""
Dehogy szavaztál te a Fideszre 2010-ben - akkor még KB-10 éves lehettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!