Fideszes társaim ti nem csalódtatok a Fideszben kicsit mert Novák Katalin lesz a köztársasági elnök?
Figyelt kérdés
Én azért nem gondolnám hogy ez a fiatal nő köztársasági elnöknek való, túl fiatal, Nem tudom hogy Orbán miért gondolt rá..2021. dec. 21. 11:59
1/22 anonim válasza:
Nem csalódtam. Ő egy rendkívül képzett, intelligens nő!
2/22 anonim válasza:
Nem csalódtam, annyira nem fiatal már.
4/22 anonim válasza:
Én sokkal jobban csodálkoztam, amikor Áder lett a jelölt.
Nem, egyáltalán nem csalódás. Miért lenne az? Azért, mert fiatal? Vagy azért, mert nő? Ez mind semmit se számít, ha rátermett, és hajlandó vállalni.
5/22 anonim válasza:
Novák Katalin egy szürke kisember, akit jól lehet irányítani. Ilyen kell Orbánnak.
Én mondjuk szívesebben látnám a trónon pacal- és pörköltfőző, rezsiharcos Szilárdot. Igazi megtestesítője a magyar gyomornak. :-)))
9/22 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy valamelyik nemzeti ünnepen "reprezentálni" próbál. Mert ugye ott a köztársasági elnök képviseli egyrészt az államhatalmat, másrészt megadja az engedélyt, mint a Magyar Hadsereg főparancsnoka a nemzeti zászló felvonására. Majd a 160 centijével és a fejősasszony kinézetével majd fogadja a hadsereg tisztelgését. Nevetséges...
10/22 anonim válasza:
44 éves, azt akarod hogy csak szenilisek kerülhessenek be a politikába mint amerikában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!