MZP hímsoviniszta is 😡?
Figyelt kérdés
Márki-Zay szerint Gyurcsány felesége, Dobrev Klára annak ellenére tehetséges, hogy csak egy nő.
Nem tudom, hogy pl a DK-sok mit szólnak ehhez.
2022. febr. 11. 16:26
A kérdező szavazást indított:
igen, de sebaj. Megbocsájtjuk ezt is neki
igen, Nincs szükség MZP-re
Csak elszólta magát.
Hát...
42 szavazat
1/23 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli a fidesznyikokon kívül.
3/23 anonim válasza:
És most ezzel mi a baj? Elmondta, hogy sokkal kevesebb női politikus van mint férfi, ezért nagy teljesítmény, hogy nőként ilyen jó eredményt ért el. Szerintem ez inkább egy pozitív üzenet, de ha nektek ezzel is bajotok van (talán Dobrev miatt?) akkor legyen, bosszankodjatok miatta még jó sokáig. De lehetőelg otthon, magatokban, minket hagyjatok ki belőle
4/23 Molyember válasza:
Ő minden is. És ez az ember fog véget vetni a fideszes agyhalálnak. Jó látni a rettegést ezekben a lejáratós kérdésekben, cikkekben. Lassan vége a világotoknak, elvtárs. :)
5/23 anonim válasza:
A libbantok ezt is megmagyarázzák persze 😅
6/23 anonim válasza:
5# MZP már a libsiket is megosztja
7/23 anonim válasza:
Rossz indulatú fideszes birkák ahahhaha
8/23 anonim válasza:
Igen minden rossz igaz rá, ha van valami rossz tulajdonság amit tudsz, azt tutira birtokolja MZP. csak a VIKTOR és a disznóvágás!
9/23 anonim válasza:
Szerintem nem teljesen így értette.
10/23 anonim válasza:
Nem hiszem el amit a kormány propagandistái terjesztenek MZP-ről mert hallgatam már hogy miket mond és a valóság más mint amit a tv2 meg m1 mutat. Ezek tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!