Komoly probléma, ha hímsoviniszta vagyok?
Egyszerűen nem bírom a nőket. Feszélyezve érzem magam a közelükben, rosszul érzem magam, ezért kerülöm őket.
Nem köszönök a nő szonszédaimnak, munkahelyen se vagyok hajlandó velük együtt dolgozni vagy enni.
Én teljesen megvagyok így, de főnököm/ismerőseim mindig megemlítik, hogy ez nem normális..
Nem probléma. Azért köszönj, abba nem pusztulsz bele.
Majd egyszer csak hopp fejbe csap a szerelem - és máshogy fogsz látni.
Szerintem senkit sem érdekel mások lelki nyomora addig, amíg annak nincs hatása a környezetükre.
A te nyomorodnak van hatása, pláne ha a munkádat sem tudod rendesen végezni miatta, sőt, annyira irritálod az ismerőseidet, hogy szóvá is kell tenniük a viselkedésedet, szóval ja, probléma.
Az átlag ember már óvodás korában megtanulja hogy hogy kell kezelni a hisztit, szóval nem tudom; lehet érdemes lenne visszamenni az alapokhoz, és onnan kezdeni megtanulni a társas együttélés szabályait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!