Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komoly probléma, ha hímsovinis...

Komoly probléma, ha hímsoviniszta vagyok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom a nőket. Feszélyezve érzem magam a közelükben, rosszul érzem magam, ezért kerülöm őket.

Nem köszönök a nő szonszédaimnak, munkahelyen se vagyok hajlandó velük együtt dolgozni vagy enni.

Én teljesen megvagyok így, de főnököm/ismerőseim mindig megemlítik, hogy ez nem normális..

2021. dec. 13. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%

Csak nem sok feminista röfögést olvastál?

Akkor nem csodálom, hogy ilyen lettél.

Gondolod a feministák beismerik, hogy ők meg nősoviniszták?

Csak (nem)csendben rühellik a férfiakat, mint pl #10.

#10, a te fajtád meg a férfiaknak nem kell, bár gondolom most jön, hogy van férjed, meg 3 gyereked....

Mondjuk azt is megértem, ha egy megkeseredett vénkisasszony vagy, 30 év házassággal.

2021. dec. 14. 03:07
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
11: Először talán el kéne olvasni, hogy a feminizmus miről szól, mert csak magadat járatod le ekkora hülyeségekkel. Ez konkrétan fogalomzavar, ami nálad van...
2021. dec. 14. 05:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, "csak" ennyi és ilyen feszélyezettség van benned a nők iránt, vagy hozzácsapódik egy nagy adag (hamis) felsőbbrendűség tudat is? Ha az utóbbi még pluszban megvan, akkor hímsoviniszta vagy.

Bizonyos téren viszont mindegy, így is, úgy is nagyon gáz ez és tenned kell ellene, hogy egészséges és normális életed legyen.

2021. dec. 14. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

#11 "Csak (nem)csendben rühellik a férfiakat, mint pl #10."

Van különbség aközött, hogy a férfiakat utálom, vagy a hímsovinisztákat. Nem kéne így általánosítanod és egy kupacba rakni az összes férfit. Nem mindegyik hímsoviniszta, de muvel te az vagy, így persze, hogy fáj a lelked, mert magadra veszed.

2021. dec. 14. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Még valami: a hímsovinisztákat nem tekintem férfiaknak, maximum hímeknek, tehát eleve téves az az állításod, hogy én a férfiakat utálom.
2021. dec. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!