A facebook hímsoviniszta?
Feminista vagyok, sok feminista dolgot osztok meg írok a facebookon.Erre volt amire azt írta hogy sérti a közösségi alapelveket.
Jó persze volt olyan hogy kissé túlzásba estem, de regeteg férfi hímsovisztakat írhat a facen akkor én mért ne irhatnák ,,nősoviniszta" dolgokat?Tudom Zukker bácsi is férfi de a gyülőlködő férfiak kommentjei akik olyanokat írnak hogy ,,tiltsuk be az a bortuszt" ,,elleni kéne nöstény" fehernép" azokét nem törli.
Egyébként biszex vagyok bár nagyon voltam még ferfival csak tetszettek külsőleg, növel már csók is volt.(ezt azert írom mert ezzel kapcsolatba is szeretem felvilagosítani a homofóbokat facen)
Most lehet itt is gyülölködni, de még nem voltam prideon nem olyan vagyok.
Nagyon helyes hogy vannak ilyenek, mivel ti, nősovének is rengetegen vagytok, de amennyi szemétséget elkövettek a férfiak ellen, meg is érdemlitek.
Bár ez inkább a leszbi, biszex nőkre jellemző, OV nem véletlenül akar korlátozni titeket, nagyon helyesen...
Pont téged talált meg a FB. Vannak olyan gusztustalan oldalak amiket nők működtetnek (pl. Gumiszoba - ez az egyik legalja), ahol olyan vállalhatatlan stílusban írkál maga az oldal létrehozója és a sok frusztrált követője is, hogy azon csodálkozom hogy a csudába nem törölték még a moderátorok.
Kérdésedre válaszolva: Nem, nem hímsoviniszta. Csak ti, feministák vizionáljátok be magatoknak, hogy ellenetek van a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!