A Fidesz mennyire mondható hímsoviniszta pártnak?
Eléggé.
-Lásd,ahogyan a családon belüli erőszakhoz állnak.
-Nem támogatják a női kvótát
-Szerintük a nőnek mindenáron gyereket kell szülni
-Ha a parlamentben egy női képviselő kritizálja őket,akkor mindig van valamilyen személyeskedés az illető nemére vonatkozóan.
Ez is szépen rájuk van ragasztva de nem hinném, hogy lényeges különbség lenne mondjuk az MSZP, DK de akár még a Jobbikhoz képest is.
Listás női képviselők :
Fidesz 4 + KDNP 1 nő listán (13,5%)
Jobbik 2 nő listán (8,7%)
MSZP 3 nő listán (10,7%)
LMP 3 nő listán (60%)
DK 1 nő listán (25%)
Szóval ha így nézzük akkor azért nem igaz a megfigyelésed.
Most az egyéni körzeteket szerintem kár ide venni, mert ott esélyegyenlőségből nem fog nyerni.(ha jól számolom 4-en vannak egyéni körzetből Fideszes nők) Eleve nem tudom mondjuk az ellenzék hány esélyes körzetében indított nőt de tőlük senki se jutott be így.
Eléggé, de ez nem abban nyilvánul meg, hogy hány nő képviselőjük van, hanem amiket hangoztatnak, mondanak.
Azért vannak kevesen, mert az MSZMP, KISZ, állambiztonsági ügynökségek nem voltak nagyon nőbarátok, és a fideszbe, szinte valamelyikben való tagság a belépő.
Ahogy a fideszesek a Nőhöz valójában állnak az eléggé le degradáló a fideszes Nők számára is, azért írtam hogy valójában mert szavakban azt hangoztatják hogy a Nők egyenrangúak meg minden egyéb, de a valóságban lenézik a nőket, lásd a vak komondorost meg a Nők csak szűljenek dumát. És ezt írom annak ellenére hogy én Férfi vagyok.
Ezen a területen is a szokásos fideszes nyomulás érvényesül, mindent jobban tudnak másoknál, csak az a jó megoldás amit ők kiagyalnak, stb stb.
De van pár terület amihez mégsem mernek érdemben hozzányúlni, vagy ha hozzányúltak az katasztrófális véget ért ilyen az egészségügy az oktatás stb stb.
Ez a párt a vezetőjével együtt a tehetségteleh nagyképű tolvajok kategóriába tartozik, ezt más sokszorosan bizonyították. Azorbán is csak az uszításhoz ért, ezzel tud hatalmon maradni. Ezek ilyenek ez egy ilyen párt. Sajnos ezt tudták nekünk nyújtani a fideszre szavazók.
Azorbán össze vissza hazudozik ahogy éppen az önös érdeke megkívánja hol rendszerváltó képében tetszeleg, hol a haza megmentője vagy éppen orosz barát hol arab barát máskor meg arab ellenes vagy épen ONIO ellenes. Elvtelen gerinctelen jellem gyenge ember egy politikai emberi szélkakas, egy nímand.
Nem. A hímsovinizmus egy ideológia. Ilyen a Fidesznek nincs.
Másrészt minden pártban elsöprő többségben férfiak vannak, és nem azért mert elnyomó g3chik lennének hanem azért mert egyszerűen több férfi jelentkezik párttagnak.
Ezt megkell nézni, nagyon jól sorolja a jellemtelenségeket Szél Bernadett.
Ez is a lopásuk leleplezése és még azorbán megfenyegeti a leleplezőt. Teheti mert a kezében van minden állam hatalmi eszköz. Felmerül az emberben hogy nemfél a felelősségre vonástól ez a nímand?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!