Szeretnétek kormányváltást ha igen miért?
Gyurcsány robbantotta ki a világválságot ezt mindenki tudja!
Orbán győzni fog!
#2 azért emellett sorakoztass fel érveket kérlek.
Nem olvastam végig az alábbi Wikipédia linket, de amennyire belenéztem, én nem találkoztam Gyurcsány Ferenc nevével. Ha mégis, elnézést, de akkor mutasd meg, kérlek.
🇭🇺 . GYURCSÁNYOS KORMÁNYVÁLTÁST SEMMIKÉPP SEM !
🇭🇺 . Akkor inkább maradjon a jelenlegi kíméletlen 🟠 2/3-ad :/
• MZP a miniszterelnök-jelölt, nem Gyurcsány.
• Nem Gyurcsány miatt alakult ki a világválság. :D
Szeretnék kormányváltást a következők miatt:
• Orbán világválsága a covid, a lerohasztott egészségügynek és elcseszett járványkezelésének köszönhetően lakosságarányosan Magyarországon haltak meg a legtöbben a világon (legalábbis pár hónapja még így volt, azóta nem tudom, hogy beelőzött-e minket valaki, de meg lehet nézni google-n a statisztikát).
• Orbán az EU-s pénzekkel a családját, haverokat tömte ki ahelyett, hogy az ország fejlődésére fordította volna ezeket a pénzeket. A bebukott EU-s támogatásokat pedig az adófizetők pénzéből fizette vissza.
• A fidesz uszító, gyűlöletkeltő, ostoba, gyerekes kommunikációja, viselkedése miatt. Nem akarok kék plakátokról ordító Soros-konteókat, gyurcsányozást, migránsozást látni.
• Az agymosott nép miatt, akik nem képesek utánaolvasni semminek, mert vagy nem tudnak angolul vagy az internetet sem tudják használni és gondolkodás nélkül benyalják Orbán minden hazugságát.
• A transzparencia hiánya miatt.
• Az EU-val történő folyamatos szembemenés miatt.
• A hatósági árak miatt, amit a kereskedőkkel, szolgáltatókkal nyelet le az fidesz és semmivel nem kompenzálja a kieső bevételüket. Cserébe elvárja, hogy nekik legyen hálás a nép, véletlenül se annak, akit veszteséges működésbe/csődbe kényszerítenek ezzel.
Hirtelen ennyi, majd még folytatom, ha eszembejut még valami, mert millió ok van arra, hogy ne a fideszre szavazzon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!