Meddig fog még elmenni a Fidesz MZP lejáratásával? Mi a legalja amit bevállalnak?
Én személy szerint egyik pártot sem kedvelem túlzottan, de most voltam nemrég mamámnál ahol a Kossuth rádió ment és csak fogtam a fejemet.
Konkrétan hosszú percekig azt ecsetelték a hírekben, hogy MZP nem emlékezett valami dátumra és hogy: "Vállalhatatlanok a kijelentései meg hazudozik"
Erre utána bevágnak egy részletet ahol MZP egy kommentet olvas fel, ahol valaki a vidékieket szidja, miszerint 10 után alig találkozik a kommentelő józan emberekkel valahol vidéken. Ismétlem ezt valaki más mondta nem MZP :D Erre úgy van beállítva megint, mintha ő szidná a vidékieket.
A másik meg ez a Megafon amitől falra mászok. Most komolyan ennyire futja, hogy félóránként ki kell tenniük valamit ahol atomra elferdítik a valóságot MZP-vel kapcsolatban. Nem is értem ezek a fiatalok, hogy néznek utána tükörbe, de gondolom van az a pénz.
Azt sem értem, hogy a fideszes szavazóknak, hogy nem tűnik fel ez, hogy hónapok óta csak ez az agresszív lejáratókampány megy mindenhol.
Nem is tudom pl.: hangoztatni, hogy MZP fia homoszexuális. Az már tényleg a legalja, fideszes húzás lenne.
Oh, wait...
Szerintem Márkit nem kell lejáratni...bocs kérdező, de én tényleg sok bejelentkezését, beszédét megnéztem.
Megállapítottam, hogy összefüggéstelenül, önmagának ellentmondóan fogalmaz sokszor, iszonyatosan nagyképű megjegyzések tömkelege van a szavai között, aztán ami a legnagyobb baj, Sződ mindent és mindenkit, de pontosan sosem mond semmi konkrétumot, hogy akkor mit is csinálna!!
saját magát járatja le, legutóbb tegnap este az ATV-ben:
Mikor lesz az évértékelő?
14-én, kinéz oldalra a segítőjére, ja nem 17-én, ja mégse 16-án
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!