Vajon Márki-Zay Péter az ellenzéki összefogás lejáratásán dolgozik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 22:17
1/10 anonim válasza:
Igen! :) Soros fizeti aki az Orban embere ... csak jol megkevertek a lapokat, hogy senki ne tudja merre van az arra :)))
2/10 anonim válasza:
Ilyen nyilatkozatok után ez teljesen nyilvánvaló.
3/10 anonim válasza:
Gyurcsany mit szol mind ehhez????
5/10 anonim válasza:
Marki Zay Peter ... amugy normalis? :) Kicsit olyan soknak es sokknak tunik ... mint egy realiti celeb - VV Marki-Zay :))) Olyan mint Alekosz volt :DDD
6/10 anonim válasza:
Tényleg kiköpött Alekosz, még a beszéde is olyan😂😂
7/10 anonim válasza:
Amit tegnap művel az ATV-ben az már a vicc kategóriája. Saját magát már olyan szinten lejáratta, hogy az összefogásnak lépni kell ha nem akarnak fidesz 4/5-ös győzelmet.
8/10 anonim válasza:
Ennél a pontnál szerintem csak egy szofisztikált troll.
9/10 anonim válasza:
Pár éve is kirakta a migránsszámlálót. Eddig is kritizálta a Fideszt és az Ellenzéket. Lényegében ezzel nyerte az előválasztást. Ha nem működne akkor szerintem a kampánycsapata már rég leállította volna, hogy ne nehezítse már a munkájukat. Ezzel szemben a Fidesz félelmében még mindig osztogat. Sőt, Orbán már úgy érzi annyit se engedhet meg magának, hogy kimondja MZP nevét.
10/10 anonim válasza:
Bocs, hogy visszakérdezek: szerinted szükséges külső eszközökkel lejáratni ezt az ellenzéket? Szerintem megteszik ezt saját maguk. Néhány véresszájú "bárkicsakneorbán" fanatikuson kívül ki tudja őket komolyan venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!